Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Στάση εργασίας αύριο Πέμπτη
ΕΛΛΑΔΑ

Στάση εργασίας αύριο Πέμπτη

Χειρόφρενο τραβούν αύριο Πέμπτη λεωφορεία και τρόλεϊ, από τις 11:00 έως τις 17:00, με τους εργαζόμενους να πραγματοποιούν στάση εργασίας, διαμαρτυρόμενοι «απαξίωση των συγκοινωνιών». Παράλληλα, στις 13:00 έχουν προγραμματίσει παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Μεταφορών. Διακοπή κυκλοφορίας του Τραμ το Σάββατο Διακοπή της κυκλοφορίας του τραμ, στο τμήμα Μεγ. Αλεξάνδρου- Παναγίτσα, λόγω εργασιών της ΔΕΔΔΗΕ θα […]

Trolei-Athina_aftodioikisi

Χειρόφρενο τραβούν αύριο Πέμπτη λεωφορεία και τρόλεϊ, από τις 11:00 έως τις 17:00, με τους εργαζόμενους να πραγματοποιούν στάση εργασίας, διαμαρτυρόμενοι «απαξίωση των συγκοινωνιών».

Παράλληλα, στις 13:00 έχουν προγραμματίσει παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Μεταφορών.

Διακοπή κυκλοφορίας του Τραμ το Σάββατο

Διακοπή της κυκλοφορίας του τραμ, στο τμήμα Μεγ. Αλεξάνδρου- Παναγίτσα, λόγω εργασιών της ΔΕΔΔΗΕ θα υπάρξει το ερχόμενο Σάββατο, από τις 08:00 έως 12:00.

Η συγκοινωνία του Τραμ θα διεξάγεται στα τμήματα Σύνταγμα- Μεγ. Αλεξάνδρου, ΣΕΦ- Παναγίτσα, Ασκληπιείο Βούλας- Παναγίτσα και ΣΕΦ- Ασκληπιείο Βούλας.

Κατά τη διάρκεια της διακοπής της κυκλοφορίας οι επιβάτες θα μπορούν να εξυπηρετηθούν (με το ίδιο εισιτήριο) από την ειδική λεωφορειακή γραμμή Χ7 Πλατεία Ν. Σμύρνης- Αμφιθέα, η οποία θα πραγματοποιεί στάσεις στους σταθμούς του Τραμ Μεγ. Αλεξάνδρου, Αγ. Παρασκευή, Μηδείας, Μυκάλης, Ευαγγελική Σχολή, Αχιλλέως και Αμφιθέας.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις