Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Όλα καλά στις παραλίες: Το είδε ο Παπαχριστόπουλος που… κολύμπησε!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όλα καλά στις παραλίες: Το είδε ο Παπαχριστόπουλος που… κολύμπησε!

Μπορεί οι επιστήμονες να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου και να επιμένουν πως πρέπει να μείνουμε μακριά από τις παραλίες που έχουν ρυπανθεί, όμως… τι σημασία έχει! Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος είδε πως δεν υπάρχει πρόβλημα! Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ υποστήριξε πως χθες το πρωί κολύμπησε στην παραλία της Βούλας και δεν είδε ούτε μία κηλίδα. […]

UgNsuKeo2xMxtPjLrR5t

Μπορεί οι επιστήμονες να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου και να επιμένουν πως πρέπει να μείνουμε μακριά από τις παραλίες που έχουν ρυπανθεί, όμως… τι σημασία έχει!

Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος είδε πως δεν υπάρχει πρόβλημα!

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ υποστήριξε πως χθες το πρωί κολύμπησε στην παραλία της Βούλας και δεν είδε ούτε μία κηλίδα.

«Να σας πω ότι σήμερα επειδή έχω ένα πρόβλημα με το πόδι μου πήγα και έκανα μπάνιο στη Βούλα. Δεν είδα καμία κηλίδα» είπε χαρακτηριστικά από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής ενώ νωρίτερα είπε υποστηρίξει «να κάνουμε κριτική στον υπουργό Ναυτιλίας αλλά είναι περίεργο που ένα πλοίο στην ράδα βυθίζεται».

Πάντως, όταν ο κ. Γιώργος Αμυράς σχολίασε τις δηλώσεις του κ. Παπαχριστόπουλου, ο δεύτερος έσπευσε να διευκρινίσει πως η δική του εμπειρία δεν σημαίνει πως οι παραλίες της Αττικής δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις