Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Η Ryanair ακυρώνει περισσότερες από 2.000 πτήσεις
ΕΛΛΑΔΑ

Η Ryanair ακυρώνει περισσότερες από 2.000 πτήσεις

Δυσάρεστες ανακοινώσεις για το επιβατικό κοινό είχε η Ryan Air, η οποία γνωστοποίησε ότι προχωρά στην ακύρωση 40 – 50 πτήσεων ημερησίως για διάστημα έξι εβδομάδων, μέχρι δηλαδή τα τέλη Οκτωβρίου. Αυτό σημαίνει ότι συνολικά θα ακυρωθούν 1.680 – 2.100 πτήσεις με στόχο, όπως αναφέρει η ανακοίνωση να βελτιώσει τη συνέπεια στην εκτέλεση των δρομολογίων της. Η Ryan Air τόνισε ότι το […]

ryanair_0

Δυσάρεστες ανακοινώσεις για το επιβατικό κοινό είχε η Ryan Air, η οποία γνωστοποίησε ότι προχωρά στην ακύρωση 40 – 50 πτήσεων ημερησίως για διάστημα έξι εβδομάδων, μέχρι δηλαδή τα τέλη Οκτωβρίου.

Αυτό σημαίνει ότι συνολικά θα ακυρωθούν 1.680 – 2.100 πτήσεις με στόχο, όπως αναφέρει η ανακοίνωση να βελτιώσει τη συνέπεια στην εκτέλεση των δρομολογίων της.

Η Ryan Air τόνισε ότι το ποσοστό συνέπειας του προγράμματος των πτήσεών της μειώθηκε κάτω του 80% τις δύο πρώτες εβδομάδες του Σεπτεμβρίου, εξαιτίας των καθυστερήσεων που οφείλονται στην αύξηση της κυκλοφορίας, των απεργιακών κινητοποιήσεων, των άσχημων καιρικών συνθηκών και της υποχρέωσης της εταιρείας να εκπληρώνει το καθήκον της στο να δίνει άδειες στους κυβερνήτες και στα πληρώματα.

«Ζητάμε ειλικρινά συγγνώμη στον μικρό αριθμό των πελατών μας που θα επηρεαστούν από τις ακυρώσεις και θα κάνουμε το καλύτερο για να τους βρούμε μια άλλη πτήση και/ή να τους αποζημιώσουμε συνολικά», ανέφερε η ανακοίνωση.

Η συγγνώμη όμως αυτή δεν ήταν αρκετή για να καλμάρει την οργή των πελατών της, οι οποίοι εξέφρασαν την αγανάκτησή τους μέσω Twitter, χαρακτηρίζοντας την απόφαση αυτή, απόλυτη ντροπή, αφού οι ανακοινώσεις έγιναν την τελευταία στιγμή.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις