Συντετριμμένη η μητέρα της Ειρήνης: “Ο άντρας μου το είχε σχεδιάσει”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συντετριμμένη η μητέρα της Ειρήνης: “Ο άντρας μου το είχε σχεδιάσει”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

«Θέλω να τιμωρηθεί παραδειγματικά για το θάνατο του παιδιού μου. Ήξερε τι έκανε το είχε σχεδιάσει. Θέλω να τον δω στα μάτια και να μου πει για ποιο λόγο σκότωσε το παιδί μας».  Με αυτά τα λόγια που σπαράζουν τις καρδιές μας ξεκίνησε την κατάθεση της η μητέρα της 17χρονης Ειρήνης, που κλήθηκε το πρωί […]

11.09.2017 | 14:36

«Θέλω να τιμωρηθεί παραδειγματικά για το θάνατο του παιδιού μου. Ήξερε τι έκανε το είχε σχεδιάσει. Θέλω να τον δω στα μάτια και να μου πει για ποιο λόγο σκότωσε το παιδί μας».  Με αυτά τα λόγια που σπαράζουν τις καρδιές μας ξεκίνησε την κατάθεση της η μητέρα της 17χρονης Ειρήνης, που κλήθηκε το πρωί της Δευτέρας από την ανακρίτρια.

Η χαροκαμένη μητέρα ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία του πρώην συζύγου της ο οποίος επιχείρησε να στραγγαλίσει και να κάψει το ίδιο του το παιδί στο σπίτι τους στην Πετρούπολη.

Μαζί με τον πατέρα της

Μαζί με την δικηγόρο της, η μητέρα του κοριτσιού εμφανίστηκε σήμερα ενώπιον της 8ης τακτικής ανακρίτριας στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων προκειμένου να δηλώσουν παράσταση πολιτική αγωγής.

Αρχικά, εις βάρος του 55χρονου είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και εμπρησμό, όμως μετά το θάνατο της Ειρήνης η κατηγορία μετατράπηκε σε ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Από την έρευνα προέκυψε ότι το άτυχο κορίτσι έφερε τραύματα από μαχαίρι ενώ ο πατέρας της είχε αποπειραθεί να την στραγγαλίσει.

Η κοπέλα υπέκυψε στα τραύματά της, ενώ ο 55χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Exit mobile version