Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Μαΐου 2023

alphafreepress.gr / PLUS / “Πόρτα” από Facebook και Instagram σε αυτή την διαφήμιση (vid)
PLUS

“Πόρτα” από Facebook και Instagram σε αυτή την διαφήμιση (vid)

Η διαφήμιση της εταιρείας εσωρούχων berlei από την Αυστραλία δημιούργησε ένα video που καταγράφει τον «αγώνα» και την «καταπίεση» των γυναικών από τα σουτιέν με χιούμορ, για να καταλήξει στη λύση που δίνουν τα νέα της προϊόντα. Ωστόσο, η διαφήμιση κρίθηκε προσβλητική για το κοινό από το Facebook, αφού εστιάζει σε συγκεκριμένο μέρος του σώματος, ενώ […]

7cea31a868412f60e4342c0d81629e7f_XL

Η διαφήμιση της εταιρείας εσωρούχων berlei από την Αυστραλία δημιούργησε ένα video που καταγράφει τον «αγώνα» και την «καταπίεση» των γυναικών από τα σουτιέν με χιούμορ, για να καταλήξει στη λύση που δίνουν τα νέα της προϊόντα.

Ωστόσο, η διαφήμιση κρίθηκε προσβλητική για το κοινό από το Facebook, αφού εστιάζει σε συγκεκριμένο μέρος του σώματος, ενώ την ίδια απόφαση έλαβε και το Instagram.

Η εταιρεία απάντησε με ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: «Η berlei πιστεύει ότι η απόφαση του facebook τονίζει τα ζητήματα της κοινωνίας, όπου το γυναικείο στήθος αντιμετωπίζεται ως σεξουαλική ιδιοκτησία. Επιθυμούμε να αλλάξει ο τρόπος με τον οποίο οι εταιρίες παρουσιάζουν τις γυναίκες στις διαφημίσεις, χωρίς να αισθάνονται καταπιεσμένες».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις