Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Συλλήψεις για το ναυάγιο στον Σαρωνικό
ΕΛΛΑΔΑ

Συλλήψεις για το ναυάγιο στον Σαρωνικό

Συνελήφθησαν ο πλοίαρχος και πρώτος μηχανικός του δεξαμενόπλοιου «ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ ΙΙ», που βυθίστηκε στις 2:45 τα ξημερώματα της Κυριακής στον Σαρωνικό Κόλπο. Στη συνέχεια, αφέθησαν προσωρινά ελεύθεροι έως ότου οριστεί τακτική δικάσιμος. Τα αίτια του ναυαγίου δεν είναι γνωστά, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε εισροή υδάτων στο μηχανοστάσιο του πλοίου από κάποιο σωλήνα, όμως δεν […]

ImageHandler

Συνελήφθησαν ο πλοίαρχος και πρώτος μηχανικός του δεξαμενόπλοιου «ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ ΙΙ», που βυθίστηκε στις 2:45 τα ξημερώματα της Κυριακής στον Σαρωνικό Κόλπο.

Στη συνέχεια, αφέθησαν προσωρινά ελεύθεροι έως ότου οριστεί τακτική δικάσιμος.

Τα αίτια του ναυαγίου δεν είναι γνωστά, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε εισροή υδάτων στο μηχανοστάσιο του πλοίου από κάποιο σωλήνα, όμως δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

Την ώρα του συμβάντος, μέσα στο δεξαμενόπλοιο βρίσκονταν ένας ναύτης και ο Α’ μηχανοδηγός, που σώθηκαν από λάντζα και μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους στο «Τζάνειο» νοσοκομείο.

Πλωτό σκάφος του λιμενικού που βρίσκεται στην περιοχή έχει ποντίσει γύρω από το σημείο του ναυαγίου, για προληπτικούς λόγους, φράγμα αντιρρύπανσης.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις