Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Τεράστια αστυνομική επιχείρηση στο Hot Spot της Μόριας
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τεράστια αστυνομική επιχείρηση στο Hot Spot της Μόριας

Τεράστια αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 6 το πρωί στον καταυλισμό της Μόριας, με την κατάσταση να είναι ακόμα ελεγχόμενη. Οι άντρες της αστυνομίας, που είναι περισσότεροι από 350, πήγαν τα χαράματα για να αποφευχθούν τα άγρια επεισόδια και ήδη ψάχνουν τους μετανάστες που πρέπει να φύγουν. Στόχος είναι να συλληφθούν αυτοί για […]

ImageHandler

Τεράστια αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 6 το πρωί στον καταυλισμό της Μόριας, με την κατάσταση να είναι ακόμα ελεγχόμενη.

Οι άντρες της αστυνομίας, που είναι περισσότεροι από 350, πήγαν τα χαράματα για να αποφευχθούν τα άγρια επεισόδια και ήδη ψάχνουν τους μετανάστες που πρέπει να φύγουν.

Στόχος είναι να συλληφθούν αυτοί για τους οποίους έχει βγει απορριπτική και αμετάκλητη απόφαση μη χορήγησης πολιτικού ασύλου και θα πρέπει να επαναπροωθηθούν στην Τουρκία.

Αφού πρώτα περικύκλωσαν ολόκληρο  τον περιβάλλοντα χώρο, μέσα στο κέντρο φιλοξενίας εισχώρησε μεγάλη αστυνομική δύναμη που έψαχνε στα κοντέινερ.
Στο σημείο βρίσκεται μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας καθώς και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ για κάθε ενδεχόμενο, καθώς σε παρόμοιες περιπτώσεις οι πρόσφυγες δημιουργούσαν σοβαρά επεισόδια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις