Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κλούνεϊ- Αλαμουντίν: Απαντούν στις φήμες για εξωσωματική και λένε πώς αποφάσισαν να γίνουν γονείς
LIFESTYLE

Κλούνεϊ- Αλαμουντίν: Απαντούν στις φήμες για εξωσωματική και λένε πώς αποφάσισαν να γίνουν γονείς

Η ηλικία των Τζορτζ Κλούνεϊ και Αμάλ Αλαμουντίν είναι τέτοια, που οι φήμες πως τα δίδυμα ήταν αποτέλεσμα εξωσωματικής οργίαζαν. Οι ίδιοι όμως απάντησαν, λέγοντας πως η σύλληψη των διδύμων ήταν θέμα τύχης και ότι δεν χρησιμοποίησαν καμία θεραπεία γονιμότητας. Ο Τζορτζ Κλούνεϊ, ανέφερε στο Hollywood Reporter ότι «υπήρχε μια αντίληψη ότι δεν θέλαμε παιδιά. Και […]

george-clooney-amal-clooney-welcome-twins

Η ηλικία των Τζορτζ Κλούνεϊ και Αμάλ Αλαμουντίν είναι τέτοια, που οι φήμες πως τα δίδυμα ήταν αποτέλεσμα εξωσωματικής οργίαζαν.

Οι ίδιοι όμως απάντησαν, λέγοντας πως η σύλληψη των διδύμων ήταν θέμα τύχης και ότι δεν χρησιμοποίησαν καμία θεραπεία γονιμότητας.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ, ανέφερε στο Hollywood Reporter ότι «υπήρχε μια αντίληψη ότι δεν θέλαμε παιδιά. Και τότε, μετά τον γάμο, η Αμάλ και εγώ μιλούσαμε και απλά νιώθαμε πάρα πολύ τυχεροί, και οι δύο, και ότι θα έπρεπε να μοιραστούμε την οποιαδήποτε καλή τύχη έχουμε. Θα φαινόταν εγωκεντρικό να έχουμε, μόνο για μας, αυτά που μας ανήκουν».

Ο ίδιος υπονόησε ότι η σύλληψη των διδύμων ήταν καθαρά θέμα τύχης, ενώ συγκινημένος είπε πως όταν κοίταξαν το υπερηχογράφημα στο Λονδίνο πίστευαν ότι είχε γίνει λάθος.

Όταν το ζευγάρι ρωτήθηκε από το δημοσιογράφο αν σχεδιάζουν να κάνουν και άλλα παιδιά, η Αμάλ υποστήριξε ότι νιώθει αρκετά μεγάλη για να αποκτήσει και άλλα παιδιά.

«Είμαι 39 – Τα έκανα ήδη αρκετά αργά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το ζευγάρι εντοπίστηκε πρόσφατα σε ξενοδοχείο στη Βενετία, μαζί με τα, τριών μηνών, παιδιά τους. Ο 56χρονος λάμπει από ευτυχία και τα καταφέρνει μια χαρά στον νέο ρόλο του, αυτόν που κανείς δεν φανταζόταν ότι θα αποκτούσε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις