Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κυρίτσης: Προτιμώ μια συνεργασία με το ΚΚΕ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυρίτσης: Προτιμώ μια συνεργασία με το ΚΚΕ

Σε νέα παρέμβαση με αφορμή το άρθρο του Αλέξη Τσίπρα για τον Ανδρέα Παπανδρέου προχώρησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης μετά τις αποστάσεις που κράτησε τη Δευτέρα μιλώντας στην εκπομπή «Ακραίως» στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ με τον Τάκη Χατζή. Ο κ. Κυρίτσης σήμερα ανέφερε ποιος κατά τη γνώμη του, είναι ο φυσικός εταίρος του […]

giorgos-kyritsis

Σε νέα παρέμβαση με αφορμή το άρθρο του Αλέξη Τσίπρα για τον Ανδρέα Παπανδρέου προχώρησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης μετά τις αποστάσεις που κράτησε τη Δευτέρα μιλώντας στην εκπομπή «Ακραίως» στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ με τον Τάκη Χατζή.

Ο κ. Κυρίτσης σήμερα ανέφερε ποιος κατά τη γνώμη του, είναι ο φυσικός εταίρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Θα προτιμούσα έναν σχηματισμό υπό τον ΣΥΡΙΖΑ με το ΚΚΕ. Εκ των πραγμάτων ένα κόμμα όπως είναι ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να κοιτάζει και προς την πλευρά του όμορου χώρου, που είναι η σοσιαλδημοκρατία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Tη Δευτέρα, μιλώντας στην εκπομπή «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο κ. Κυρίτσης υποστήριξε: «Διαφωνώ με το άρθρο του Πρωθυπουργού για τον Ανδρέα Παπανδρέου. Νομίζω ότι ήταν ένα άρθρο, το οποίο κάνει έναν παραλληλισμό μέσα από έναν οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ αδικείται». Πρόσθεσε δε, ότι «προσωπικά θα τόνιζα άλλα πράγματα αν έγραφα ένα τέτοιο άρθρο».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις