“Πόρτα” από τον Εμανουέλ Μακρόν στον Αλέξη Τσίπρα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

“Πόρτα” από τον Εμανουέλ Μακρόν στον Αλέξη Τσίπρα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Το Μέγαρο Μαξίμου ετοίμαζε σόου στη ΔΕΘ, όμως έφαγε πόρτα από τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν. Πιο συγκεκριμένα, πριν από έναν μήνα, όταν τα διπλωματικά γραφεία Ελλάδας-Γαλλίας ήρθαν σε επαφή, η ελληνική πλευρά ζήτησε από τους Γάλλους κατά τη δεύτερη ημέρα της επίσκεψης του Μακρόν στην Ελλάδα να συνοδεύσει τον Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ και να πραγματοποιηθεί […]

05.09.2017 | 12:18

Το Μέγαρο Μαξίμου ετοίμαζε σόου στη ΔΕΘ, όμως έφαγε πόρτα από τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν.

Πιο συγκεκριμένα, πριν από έναν μήνα, όταν τα διπλωματικά γραφεία Ελλάδας-Γαλλίας ήρθαν σε επαφή, η ελληνική πλευρά ζήτησε από τους Γάλλους κατά τη δεύτερη ημέρα της επίσκεψης του Μακρόν στην Ελλάδα να συνοδεύσει τον Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ και να πραγματοποιηθεί εκεί η συνάντηση με τους επικεφαλής των επιχειρήσεων Γαλλίας-Ελλάδας.

Ουσιαστικά, η ελληνική πλευρά ζήτησε όλα όσα τελικά θα γίνουν εδώ την Παρασκευή, κατά την επίσκεψη Μακρόν, να γίνουν στη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, η απάντηση από τη Γαλλία ήταν αρνητική και ο Γάλλος πρόεδρος θα επισκεφθεί μόνο την Αθήνα.

Από το Μέγαρο Μαξίμου επιθυμούσαν την κοινή εμφάνιση των δύο ανδρών και ένα από τα επιχειρήματα που προέβαλλαν ήταν η γαλλική συμμετοχή στην εταιρεία η οποία κέρδισε τον διαγωνισμό για τον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης.

 

Exit mobile version