Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τελικά δεν άντεξαν χώρια Πιτ- Τζολί
LIFESTYLE

Τελικά δεν άντεξαν χώρια Πιτ- Τζολί

Το διαζύγιό της Αντζελίνα Τζολί με τον Μπραντ Πιτ τον περασμένο Σεπτέμβριο αποτέλεσε βόμβα για το χώρο της σόουμπιζ και αντίστοιχα μεγάλη είδηση αποτελεί η απόφασή τους, σύμφωνα με όσα εξομολογούνται οι ίδιοι, να είναι ξανά μαζί. Οι δυο τους συναντήθηκαν πριν από μερικές εβδομάδες σε ένα διαμέρισμα στο Μπέβερλι Χιλς και κατάλαβαν πως η […]

τζολι1

Το διαζύγιό της Αντζελίνα Τζολί με τον Μπραντ Πιτ τον περασμένο Σεπτέμβριο αποτέλεσε βόμβα για το χώρο της σόουμπιζ και αντίστοιχα μεγάλη είδηση αποτελεί η απόφασή τους, σύμφωνα με όσα εξομολογούνται οι ίδιοι, να είναι ξανά μαζί.

Οι δυο τους συναντήθηκαν πριν από μερικές εβδομάδες σε ένα διαμέρισμα στο Μπέβερλι Χιλς και κατάλαβαν πως η αγάπη δεν έχει σβήσει.

«Ακολούθησαν πολλά κλάματα. Δεν άφησαν τίποτα ανοιχτό. Εκείνη τη στιγμή αποφάσισαν να κάνουν μια φρέσκια αρχή» είπε ο βιογράφος του ζευγαριού Ίαν Χαλπερίν.

Το διαζύγιο είχε συνοδευτεί από έρευνα του FBI, με αφορμή τον καβγά του Πιτ με τον γιο τους Μάντοξ, ενώ οι κουβέντες περί αλκοολισμού και ναρκωτικών ήταν δεν είχαν τελειωμό.

Στη συνάντηση στο Μπέβερλι Χιλς με τη βοήθεια του ανθρώπου που ανέλαβε τις διαπραγματεύσεις για το διαζύγιό, κατάλαβαν ότι είναι αγαπάνε ακόμα ο ένας τον άλλο και είναι σαν την Λιζ Τέιλορ και τον Ρίτσαρντ Μπάρτον, άλλο ένα διάσημο ζευγάρι που ταλαιπωρήθηκε με χωρισμούς και επανενώσεις.

«Η Αντζελίνα ήταν εξοργισμένη για όσα είχαν συμβεί και ειδικά για τον καβγά με τον Μάντοξ. Κανείς δεν πίστευε ότι θα μπορούσαν να τα βρουν ξανά. Αλλά και οι δύο κατάλαβαν ότι είναι πιο ευτυχισμένοι όταν είναι μαζί» προσθέτει ο Χαλπερίν.

Το διαζύγιο ωστόσο προχωράει, καθώς οι δυο τους θεωρούν ότι είναι ένα χαρτί, που δεν τους εμποδίζει να ξεκινήσουν από την αρχή.

Σύμφωνα με την Daily Mail το ζευγάρι παλεύει με ειδικό σύμβουλο να ξεπεράσει τα προβλήματα του.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις