Ηττήθηκε από τον Νέο Βόλο ο ΠΑΟΚ – Ντεμπούτο με γκολ ο Ελ Καντούρι

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ηττήθηκε από τον Νέο Βόλο ο ΠΑΟΚ – Ντεμπούτο με γκολ ο Ελ Καντούρι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Αντώνης Γεωργακόπουλος

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Ο ΠΑΟΚ, ταξίδεψε στο Βόλο, για να αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση την νεοσύστατη ομάδα του Νέου Βόλου, που αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Οι «Θεσσαλονικείς», απογοήτευσαν με την κάκιστη άμυνα που παρουσίασαν, καθώς ηττήθηκαν με σκορ 4-2. Στην 11άδα, αγωνίστηκαν πολλά νέα πρόσωπα και ποδοσφαιριστές που δεν είχαν μεγάλο χρόνο […]

03.09.2017 | 08:58

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ο ΠΑΟΚ, ταξίδεψε στο Βόλο, για να αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση την νεοσύστατη ομάδα του Νέου Βόλου, που αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Οι «Θεσσαλονικείς», απογοήτευσαν με την κάκιστη άμυνα που παρουσίασαν, καθώς ηττήθηκαν με σκορ 4-2.

Στην 11άδα, αγωνίστηκαν πολλά νέα πρόσωπα και ποδοσφαιριστές που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής, ωστόσο αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία.

Από το…ναυάγιο του ΠΑΟΚ, σώθηκε ο Ελ Καντούρι, οποίος σκόραρε στο ντεμπούτο του.

Ο Ηλιόπουλος στο 13’ έκανε στο 1-0, ενώ 4’ αργότερα ο Πίτου Γκαρσία σκόραρε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Στο 20’, μετά από ενέργεια του Μπίσεσβαρ, ο Ελ Καντούρι έγινε αποδέκτης της μπάλας στο ύψος του πέναλτι και “έγραψε” το 2-1.

Στο 37’, ο Μάντζης έκανε το 3-1, σε μια φάση που ο «δικέφαλος» διαμαρτύρεται για επιθετικό φάουλ.

Ο νεαρός Γκαργκαλατζίδης, μείωσε σε 3-2, ενώ το τελικό 4-2 ήρθε από τον Δεμηρτζόγλου λίγο πριν το τέλος.

ΝΠΣ Βόλου: Πατσιογιώργος, Ντεντάκης, Καλαμίδας (Δημηνάς 53′), Ηλιάδης, Δημόπουλος, Παστόπουλος, Μαρτσέλο, Καμπαγιέρο (Μηλιώτης 70′), Μάντζης (Δεμηρτζόγλου 62′), Πίτου Γκαρσία, Ηλιόπουλος.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης (Σιαμπάνης 46′), Λέοβατς (Λεβέκ 46′), Κωνσταντινίδης, Μαλεζάς (Βαρέλα 46′), Πούγγουρας, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί (Δημητριάδης 68′), Χατζηστραβός (Κάτσε 46′), Πέλκας, Σταθόπουλος (Γκαργκαλατζίδης 57′).

Ο επόμενος αγώνας του ΠΑΟΚ, είναι προγραμματισμένος για τις 11 Σεπτεμβρίου, με τους Θεσσαλονικείς να δοκιμάζονται στην έδρα του Απόλλωνα Σμύρνης.

Exit mobile version