Οι 6 ποδοσφαιριστές που παραμένουν ελεύθεροι, και θα τους ήθελες στην ομάδα σου!

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Οι 6 ποδοσφαιριστές που παραμένουν ελεύθεροι, και θα τους ήθελες στην ομάδα σου!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Αντώνης Γεωργακόπουλος

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Πλούσιο βιογραφικό, μεγάλη εμπειρία, μακρά ιστορία γεμάτη με επιτυχίες, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που συνοδεύουν τους ποδοσφαιριστές που θα δείτε στη συνέχεια. Κι όμως, κατάφεραν να μείνουν χωρίς ομάδα. Μπορεί οι περισσότεροι να έχουν διανύσει ήδη το 30ο έτος της ηλικίας τους, ωστόσο σε ένα πρωτάθλημα όπως το ελληνικό πιθανότατα […]

01.09.2017 | 10:49

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Πλούσιο βιογραφικό, μεγάλη εμπειρία, μακρά ιστορία γεμάτη με επιτυχίες, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που συνοδεύουν τους ποδοσφαιριστές που θα δείτε στη συνέχεια.

Κι όμως, κατάφεραν να μείνουν χωρίς ομάδα.

Μπορεί οι περισσότεροι να έχουν διανύσει ήδη το 30ο έτος της ηλικίας τους, ωστόσο σε ένα πρωτάθλημα όπως το ελληνικό πιθανότατα θα προσέφεραν πολλές λύσεις.

Ο Μαρουάν Σαμάκ, είναι 33 χρονών και παίζει ως επιθετικός.

Έχει αγωνιστεί 256 φορές με τη φανέλα της Μπορντώ έχοντας πετύχει 56 γκολ, ενώ για μια τριετία, αγωνιζόταν υπό τις οδηγίες του Αρσέν Βενγκέρ στην Άρσεναλ μετρώντας 40 συμμετοχές και 8 γκολ. Έχει περάσει επίσης από Γουέστ Χαμ, Κρύσταλ Πάλας, Κάρντιφ Σίτυ.

Έχει κατακτήσει 1 φορά το γαλλικό πρωτάθλημα, και άλλη μια φορά το γαλλικό λιγκ γκαπ.

Ο Τζουζέπε Ρόσσι, είναι επιθετικός, 30 ετών. Στα 16 του, τον απέκτησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ύστερα, πέρασε δύο χρονιές ως δανεικός σε Νιουκάστλ και Πάρμα, πριν μετεγγραφεί στην Βιγιαρεάλ, με της οποίας τη φανέλα σημείωσε 54 γκολ σε 136 εμφανίσεις. Στη συνέχεια, πέρασε από τη Φιορεντίνα, τη Λεβάντε και τη Θέλτα. Έχει κατακτήσει ένα αγγλικό λιγκ καπ.

Ο Φλαμινί, έχει συνδέσει το όνομά του με την ιστορία της Άρσεναλ. Ο 33χρονος Γάλλος μέσος, ξεκίνησε στη Μαρσέιγ, μεταγράφηκε στην Άρσεναλ το 2004, και μέσα σε 4 χρόνια μέτρησε 102 συμμετοχές. Στη συνέχεια, αγωνίστηκε στη Μίλαν 97 φορές, πριν επιστρέψει στους «κανονιέρηδες» για να παίξει άλλες 66 φορές. Τελευταίος του σταθμός, ήταν η Κρύσταλ Πάλας.

Έχει κατακτήσει 3 FA Cups, 1 ιταλικό πρωτάθλημα και 2 Super Cup Αγγλίας.

Ο Μπιενουά Τρεμουλινάς, είναι 31 χρονών, και η θέση του είναι αριστερό μπακ. Έχει πραγματοποιήσει 165 εμφανίσεις με τη φανέλα της Μπορντώ, 10 με τη Διναμό Κιέβου, 12 με τη Σαιντ Ετιέν και 44 με τη ΣεβίλληΩστόσο, το πρόβλημα του στο γόνατο ίσως να αποτρέψει πολλές ομάδες από τον να τον κάνουν δικό τους. Έχει κατακτήσει 2 φορές το Europa League, 1 το γαλλικό πρωτάθλημα, 1 το πρωτάθλημα Ουκρανίας, 1 το γαλλικό λιγκ καπ, 1 το Κύπελλο Γαλλίας.

Ο Κόλο Τουρέ δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Ο μεγάλος αδερφός του Γιάγια Τουρέ, έχει αφήσει το δικό του στίγμα στο αγγλικό ποδόσφαιρο, αλλά και στην εθνική του ομάδα. Πλέον, ο αμυντικός από την Ακτή Ελεφαντοστού είναι 36 ετών. Έχει αγωνιστεί 225 φορές με την Άρσεναλ, 82 με την Μάντσεστερ Σίτυ, ενώ από το 2013 και μετά έχει πραγματοποιήσει 32 εμφανίσεις με τη φανέλα της Λίβερπουλ. Σύνολο; 339 συμμετοχές στο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα του κόσμου.

Τελευταία φορά, αγωνίστηκε με την Σέλτικ.

Έχει κατακτήσει 2 πρωταθλήματα Αγγλίας, 4 FA Cups, 2 Σούπερ Καπ Αγγλίας, 1 Κύπελλο Αφρικής, 1 λιγκ καπ Σκωτίας.

Πολλοί θα ζήλευαν το βιογραφικό του Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες. Ο 33χρονος Ισπανός πλάγιος χαφ, έχει αγωνιστεί σε Σεβίλλη (2 θητείες), Άρσεναλ, Ρεάλ Μαδρίτης, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπενφίκα, Εσπανιόλ. Έχει κατακτήσει 5 (!) φορές το Europa League, 1 το αγγλικό πρωτάθλημα, 1 FA Cup, 1 ισπανικό πρωτάθλημα, 1 κύπελλο Πορτογαλίας. Το 2004, η αξία του στο χρηματιστήριο ήταν στα 35.000.000€.

Exit mobile version