Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Οπαδός συνθλίβει το κεφάλι αντιπάλου με μία μεγάλη πέτρα- Πολύ σκληρό video
ΚΟΣΜΟΣ

Οπαδός συνθλίβει το κεφάλι αντιπάλου με μία μεγάλη πέτρα- Πολύ σκληρό video

Κάμερα κατέγραψε τέσσερις χούλιγκαν να έχουν εγκλωβίσει έναν αντίπαλο μετά την ποδοσφαιρική αναμέτρηση στην περιοχή Καρτάγιο της Κόστα Ρίκα και το video είναι παραπάνω από σοκαριστικό. Τον ρίχνουν στο έδαφος και τον κλωτσούν με όλη τους τη δύναμη το κεφάλι και στο σώμα μέχρι που το θύμα αρχίζει να χάνει τις αισθήσεις του. Τότε, ένας […]

ImageHandler

Κάμερα κατέγραψε τέσσερις χούλιγκαν να έχουν εγκλωβίσει έναν αντίπαλο μετά την ποδοσφαιρική αναμέτρηση στην περιοχή Καρτάγιο της Κόστα Ρίκα και το video είναι παραπάνω από σοκαριστικό.

Τον ρίχνουν στο έδαφος και τον κλωτσούν με όλη τους τη δύναμη το κεφάλι και στο σώμα μέχρι που το θύμα αρχίζει να χάνει τις αισθήσεις του.

Τότε, ένας από τους τέσσερις χούλιγκαν σηκώνει μία μεγάλη πέτρα και την πετά με δύναμη στο κεφάλι του πεσμένου άνδρα.

Ο οπαδός που δέχεται την πέτρα στο κεφάλι πέφτει αναίσθητος και κάνει προσπάθειες να σηκωθεί.

Το περιστατικό ήταν τόσο τραγικό που η αστυνομία αποφάσισε να αναζητήσει τον οπαδό της Heridanio που πέταξε την πέτρα στο κεφάλι του αντιπάλου του, παρά την αρχική απόφαση να μην αναμειχθεί στις συγκρούσεις.

Ο άνδρας που πέταξε την πέτρα είναι γνωστός στις δυνάμεις ασφαλείας ως «Γκονζάλεθ» και έχει κατηγορηθεί και στο παρελθόν για ανθρωποκτονία, αλλά κατάφερε να γλιτώσει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις