Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Δεν πέρασε η λόξα για τον Ντάνο: “Έχει στοιχεία από τον Μπράντο και τον Κούρκουλο”… (vid)
LIFESTYLE

Δεν πέρασε η λόξα για τον Ντάνο: “Έχει στοιχεία από τον Μπράντο και τον Κούρκουλο”… (vid)

Η Τζωρτζέλα Κοσιάβα μέσα από την εκπομπή της «Μάτσες Μούτσες» εξέφρασε τον θαυμασμό της για τον Ντάνο, που ίσως να ξέφυγε από τα όρια… Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων, τον χαρακτήρισε «γνήσιο αρσενικό» και βρίσκει ότι έχει στην εμφάνισή του έχει στοιχεία από τους δύο μεγάλους σταρ του κινηματογράφου, τον Μάρλον Μπράντο και τον Νίκο Κούρκουλο. […]

nta

Η Τζωρτζέλα Κοσιάβα μέσα από την εκπομπή της «Μάτσες Μούτσες» εξέφρασε τον θαυμασμό της για τον Ντάνο, που ίσως να ξέφυγε από τα όρια…

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων, τον χαρακτήρισε «γνήσιο αρσενικό» και βρίσκει ότι έχει στην εμφάνισή του έχει στοιχεία από τους δύο μεγάλους σταρ του κινηματογράφου, τον Μάρλον Μπράντο και τον Νίκο Κούρκουλο.

Κοιτάζοντας στο μόνιτορ τον Γιώργο Αγγελόπουλο με ανοιχτό πουκάμισο, από πρόσφατη φωτογράφισή του σε περιοδικό, η Τζωρτζέλα Κοσιάβα δεν κατάφερε να κρύψει τον ενθουσιασμό της: «Είναι αρσενικό, ότι και να λέμε τώρα. Μυρίζει από μακριά αντρίλα, βαρβατίλα. Παίρνει την πέτρα και την στύβει. Εγώ με δύο άντρες τρελαινόμουν. Ο ένας είναι ο Μάρλον Μπράντο και ο άλλος ο Νίκος Κούρκουλος. Έχει στοιχεία από αυτούς τους δύο ο Αγγελόπουλος».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις