Αθήνα

°C

Κυριακή

17

Οκτωβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Απίστευτο περιστατικό: Γερμανίδα τουρίστρια δεν πλήρωνε το ταξί, γιατί “χρωστάμε στη χώρα της”
ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτο περιστατικό: Γερμανίδα τουρίστρια δεν πλήρωνε το ταξί, γιατί “χρωστάμε στη χώρα της”

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στα Χανιά, με πρωταγωνίστρια μια Γερμανίδα τουρίστρια που αρνήθηκε να πληρώσει το ταξί, επικαλούμενη το χρέος της χώρας μας στη Γερμανία. Στην ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Ταξί του Νομού Χανίων αναφέρει: «Η εν λόγω πελάτισσα δεν ήθελε να πληρώσει τον πρώτο συνάδελφο, ενώ ο δεύτερος που τελικά, την πήγε στον […]

kd4a9156

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στα Χανιά, με πρωταγωνίστρια μια Γερμανίδα τουρίστρια που αρνήθηκε να πληρώσει το ταξί, επικαλούμενη το χρέος της χώρας μας στη Γερμανία.

Στην ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Ταξί του Νομού Χανίων αναφέρει: «Η εν λόγω πελάτισσα δεν ήθελε να πληρώσει τον πρώτο συνάδελφο, ενώ ο δεύτερος που τελικά, την πήγε στον προορισμό της, πληρώθηκε υπό το φόβο επίκλησης του αστυνομικού οργάνου. Για μία ακόμη φορά, επαναλαμβάνεται, ότι το περιστατικό είναι ΑΛΗΘΕΣ», σε απάντηση πολλών που υποστήριξαν πως δεν ισχύει τίποτα από όσα είχαν γραφτεί.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του συνδέσμου ιδιοκτητών ταξί: «Η Γερμανίδα πήγε στη ρεμίζα των ταξί που βρίσκεται έξω από το 1ο Γυμνάσιο στα Χανιά και όχι στο Ακρωτήρι όπως γράφτηκε. Ζήτησε από τον συνάδελφο οδηγό να μάθει τα κόμιστρα για Πλατανιά. Εκείνος της έδειξε τον τιμοκατάλογο με τα κόμιστρα στον οποίο αναγραφόταν το ποσό 16 ευρώ για Πλατανιά. Η Γερμανίδα όταν το είδε του είπε: «Αντί να μας πηγαίνετε δωρεάν που μας χρωστάτε μας παίρνετε και λεφτά από πάνω;»

Ο οδηγός ταξί ζήτησε από τον συνάδελφό του που βρισκόταν αμέσως μετά από εκείνον να πάρει τη Γερμανίδα στο ταξί γιατί είχε γίνει έξαλλος.

Ο δεύτερος οδηγός επιβίβασε τη Γερμανίδα και την πήγε στον προορισμό της. Η στάση της δεν ήταν στην αρχή του Πλατανιά, αλλά περίπου στο ύψος του Μινώα Παλάς με μεγάλη κίνηση στον δρόμο. Το ταξίμετρο έγραψε 18 ευρώ. Όταν της είπε την τιμή εκείνη αρνήθηκε να τον πληρώσει λέγοντας ότι στον τιμοκατάλογο των κομίστρων αναφερόταν το ποσό των 16 ευρώ.

Ο οδηγός της εξήγησε ότι το ταξίμετρο είχε γράψει παραπάνω λόγω της μεγάλης κίνησης στον δρόμο. Η Γερμανίδα ωστόσο, αρνείτο να πληρώσει. Εκείνη την ώρα περνούσε από τον δρόμο ένας αστυνομικός και ο οδηγός ταξί είπε ότι θα φωνάξει τον αστυνομικό για να λυθεί το πρόβλημα. Τότε εκείνη αμέσως και βιαστικά έβγαλε 20 ευρώ, τα άφησε και έφυγε χωρίς μάλιστα να πάρει ρέστα» κατέληξε ο κ. Καραπατάκης.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις