Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Τυφώνας Χάρβεϊ: Η πιο συγκλονιστική φωτογραφία
PLUS

Τυφώνας Χάρβεϊ: Η πιο συγκλονιστική φωτογραφία

Δραματικές είναι οι εικόνες που έρχονται από το Τέξας, το οποίο πλήττεται από σφοδρές καταιγίδες, λόγω του τυφώνα Χάρβεϊ. Οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν συγκλονίζουν, ωστόσο μία είναι αυτή που χτυπάει στο στομάχι και κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Κάποιοι άνθρωποι στον κόσμο μας, δεν μπορούν να βοηθήσουν τον εαυτό τους και αναγκάζονται να περιμένουν την βοήθεια […]

harvey-3-768x512-1503907097

Δραματικές είναι οι εικόνες που έρχονται από το Τέξας, το οποίο πλήττεται από σφοδρές καταιγίδες, λόγω του τυφώνα Χάρβεϊ.

Οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν συγκλονίζουν, ωστόσο μία είναι αυτή που χτυπάει στο στομάχι και κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Κάποιοι άνθρωποι στον κόσμο μας, δεν μπορούν να βοηθήσουν τον εαυτό τους και αναγκάζονται να περιμένουν την βοήθεια των άλλων, που ίσως και να μην έρθει ποτέ…

Σε έναν οίκο ευγηρίας στο Ντίκινσον, οι ηλικιωμένοι έμειναν για ώρες μέσα στο νερό.

Όπως φαίνεται στην εικόνα, το μέρος που φιλοξενούνταν είχε γεμίσει με νερό που κάλυπτε το μισό τους σώμα και οι άνθρωποι κάθονταν με την αγωνία να τους πνίγει, να έρθει κάποιο να τους σώσει.

170827155336-nursing-home-rescue-la-vita-bella-dickinson-texas-flooding-nr-00000000-exlarge-169

Οι περισσότεροι είναι σε αναπηρικό καροτσάκι και χρειάζονται συσκευές οξυγόνου.

Την φωτογραφία τράβηξε η γυναίκα που διευθύνει τον οίκο ευγηρίας, όσο περίμεναν τις διασωστικές δυνάμεις. Όπως έγινε γνωστό  δεν είχε δοθεί εντολή από τις Αρχές να εκκενωθεί το κτίριο αυτό.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις