Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Επίθεση στον Γιώργο Τσουκαλά: Ο δράστης τον μαχαίρωσε και πήγε σε καφετέρια! (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση στον Γιώργο Τσουκαλά: Ο δράστης τον μαχαίρωσε και πήγε σε καφετέρια! (vid)

Στο Θριάσιο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο δήμαρχος Ελευσίνας Γιώργος Τσουκαλάς, καθώς έπεσε θύμα επίθεσης μέσα στο δημαρχείο από 35χρονο συμβασιούχο υπάλληλο του δήμου. Ο δήμαρχος είχε μόλις τελέσει έναν πολιτικό γάμο και επέστρεψε στο γραφείο του για να συνεχίσει με τις υποχρεώσεις του. Γύρω στις 12.00 το μεσημέρι, ο δράστης ζήτησε να μιλήσει με τον Γιώργο Τσουκαλά και […]

ImageHandler (8)

Στο Θριάσιο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο δήμαρχος Ελευσίνας Γιώργος Τσουκαλάς, καθώς έπεσε θύμα επίθεσης μέσα στο δημαρχείο από 35χρονο συμβασιούχο υπάλληλο του δήμου.

Ο δήμαρχος είχε μόλις τελέσει έναν πολιτικό γάμο και επέστρεψε στο γραφείο του για να συνεχίσει με τις υποχρεώσεις του.

Γύρω στις 12.00 το μεσημέρι, ο δράστης ζήτησε να μιλήσει με τον Γιώργο Τσουκαλά και μπήκε στο γραφείο του.

Τον μαχαίρωσε 2 φορές, μια στον μηρό και μια στην γάμπα και στη συνέχεια, αποχώρησε από το γραφείο ανενόχλητος, χωρίς να τον έχει αντιληφθεί κανείς.

Μετά από περίπου δέκα λεπτά, ο δήμαρχος βγήκε έξω αιμόφυρτος, υπάλληλοι έσπευσαν να του δέσουν την πληγή, προκειμένου να σταματήσει η αιμορραγία.

Ο δράστης που συνελήφθη αργότερα σε καφετέρια στην οδό Παπαγιάννη 47 από άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ, είναι 8μηνίτης συμβασιούχος στον τομέα της καθαριότητας του οποίου η σύμβαση λήγει τον Δκέμβρη.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ το κίνητρο της επίθεσης του 35χρονου συμβασιούχου κατά του δημάρχου Ελευσίνας, Γιώργου Τσουκαλά, δεν έχει σχέση με τη λήξη της σύμβασής του με τον Δήμο Ελευσίνας.

Ο 35χρονος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ είχε νοσηλευθεί παλαιότερα σε ψυχιατρική κλινική δημόσιου νοσοκομείου των βορείων προαστίων.

Ο κ. Τσουκαλάς νοσηλεύεται στο Θριάσιο νοσοκομείο εκτός κινδύνου.

Ωστόσο, έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, στην οποία και υποβλήθηκε.

Στην αταραξία του δράστη αναφέρθηκε ο αντιδήμαρχος Ελευσίνας Γρηγόρης Κοροπούλης:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις