Σε αυτόν τον οίκο ανοχής οι άντρες δεν ζητούν γυναίκες πια αλλά την κούκλα! (pics)

PLUS

Σε αυτόν τον οίκο ανοχής οι άντρες δεν ζητούν γυναίκες πια αλλά την κούκλα! (pics)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Η Fanny έχει τέτοια πέραση στο Kontakthof brothel της Βιέννης που οι υπεύθυνοι της επιχείρησης αναγκάστηκαν να αγοράσουν και δεύτερη κούκλα. Ο οίκος ανοχής στην Βιέννη, με την ονομασία «Kontakthof brothel» αποφάσισε πριν από μερικές εβδομάδες να προσφέρει στους πελάτες του, εκτός από τις όμορφες γυναικείες παρουσίας και μία κούκλα του σεξ. Απ’ ό.τι φαίνεται […]

22.08.2017 | 11:56

Η Fanny έχει τέτοια πέραση στο Kontakthof brothel της Βιέννης που οι υπεύθυνοι της επιχείρησης αναγκάστηκαν να αγοράσουν και δεύτερη κούκλα.

Ο οίκος ανοχής στην Βιέννη, με την ονομασία «Kontakthof brothel» αποφάσισε πριν από μερικές εβδομάδες να προσφέρει στους πελάτες του, εκτός από τις όμορφες γυναικείες παρουσίας και μία κούκλα του σεξ.

Απ’ ό.τι φαίνεται οι κούκλες γίνονται όλο και περισσότερο αντικείμενο πόθου για τους άντρες, που τις ζητούν πώς και πώς.

Η Fanny, όπως είναι το όνομά της, ενοικιάζεται έναντι 80 ευρώ την ώρα και η ζήτηση που παρουσίασε από την αρχή, ήταν τεράστια, με αποτέλεσμα να είναι «κλεισμένη» για πολλές μέρες συνεχόμενες.

Έτσι οι υπεύθυνοι της επιχείρησης, προκειμένου να ανταπεξέλθουν στην μεγάλη ζήτηση που υπάρχει αποφάσισαν να επενδύσουν στην αγορά ακόμη μίας, ξοδεύοντας περίπου 7.000 ευρώ.

Exit mobile version