Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / H Κρίσι Τέιγκεν δοκίμασε το ταλέντο της στο μπαλέτο και εν τέλει τα “έβαλε” με τους followers (vid)
LIFESTYLE

H Κρίσι Τέιγκεν δοκίμασε το ταλέντο της στο μπαλέτο και εν τέλει τα “έβαλε” με τους followers (vid)

Η Κρίσι Τέιγκεν λατρεύει το μπαλέτο και το Σαββατοκύριακο που είχε… ελεύθερο χρόνο, έβαλε τις πουέντ, φώναξε και τον σύζυγό της Τζον Λέτζεντ και προσπάθησε να ισορροπήσει πάνω σε αυτές. Μάλιστα με τη βοήθεια του αγαπημένου της κατάφερε να σηκωθεί στις μύτες και να κάνει μια στροφή μέχρι που ξαναέπεσε στο έδαφος αναφωνώντας «F*ck». «Είμαι ερωτευμένη με το […]

landscape-1481816441-chrissyteigen

Η Κρίσι Τέιγκεν λατρεύει το μπαλέτο και το Σαββατοκύριακο που είχε… ελεύθερο χρόνο, έβαλε τις πουέντ, φώναξε και τον σύζυγό της Τζον Λέτζεντ και προσπάθησε να ισορροπήσει πάνω σε αυτές.

Μάλιστα με τη βοήθεια του αγαπημένου της κατάφερε να σηκωθεί στις μύτες και να κάνει μια στροφή μέχρι που ξαναέπεσε στο έδαφος αναφωνώντας «F*ck».

«Είμαι ερωτευμένη με το να παρακαλουθώ μπαλέτο από τότε που ήμουν πιο νέα. Αυτές οι πουέντ είναι από μια performance που μου είχε κανονίσει ο Τζον πριν από μερικά χρόνια. Απόψε, είπα να δοκιμάσω να ανέβω πάνω σε αυτές. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ. Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς σε όλες τις μπαλαρίνες που αγαπώ», γράφει ενθουσιασμένη κάτω από το video..

Το ίδιο ποστ μοιράστηκε και μέσα από το λογαριασμό της στο Twitter, γράφοντας «Τα πόδια μου είναι τόσο αδύναμα. Θέε μου, λατρεύω τις μπαλαρίνες».

Oι followers του 31χρονoυ μοντέλου δεν βρήκαν τόσο αστεία την προσπάθεια της κι έσπευσαν να την ενημερώσουν για το τι θα μπορούσε να συμβεί.

«Να προσέχεις πολύ όταν είσαι πάνω στις πουέντ. Είναι πολύ εύκολο να σπάσεις τον αστράγαλό σου αν δεν το κάνεις σωστά ή αν δεν έχεις δυνατούς αστραγάλους!», έγραψε ένας.

Η Κρίσι συνειδητοποίησε το λάθος της, αλλά την νευρίασαν οι τόσες συμβουλές.

«Οκ το κατάλαβα», τουίταρε «Θα μπορούσα να είχα σπάσει τον αστράγαλό μου. Μπορείτε να σταματήσετε να μου το λέτε τώρα. Που να ξέρατε ότι μέσα στην ημέρα κάνω περίπου 1000 ακόμα πράγματα με τα οποία θα μπορούσα να σπάσω κάτι».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις