Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ανείπωτη τραγωδία: Λίγο αφότου γέννησε, την έκοψε στα δύο το ασανσέρ
ΚΟΣΜΟΣ

Ανείπωτη τραγωδία: Λίγο αφότου γέννησε, την έκοψε στα δύο το ασανσέρ

Τραγικό θάνατο λίγο αφότου έφερε το τρίτο της παιδί στον κόσμο με καισαρική, βρήκε μία γυναίκα σε μαιευτήριο της Σεβίλης. Η 26χρονη Rocío Cortés Núñez  έχασε τη ζωή της την ώρα που μεταφερόταν από το χειρουργείο στο δωμάτιό της, όταν το ασανσέρ σταμάτησε μεταξύ του δεύτερου και του τρίτου ορόφου και άρχισε να κινείται πριν […]

ImageHandler (7)

Τραγικό θάνατο λίγο αφότου έφερε το τρίτο της παιδί στον κόσμο με καισαρική, βρήκε μία γυναίκα σε μαιευτήριο της Σεβίλης.

Η 26χρονη Rocío Cortés Núñez  έχασε τη ζωή της την ώρα που μεταφερόταν από το χειρουργείο στο δωμάτιό της, όταν το ασανσέρ σταμάτησε μεταξύ του δεύτερου και του τρίτου ορόφου και άρχισε να κινείται πριν το φορείο καταφέρει να μπει ολόκληρο μέσα.

nintchdbpict000347021008-1503317155

Το μωρό της που ήταν μαζί της την ώρα του ατυχήματος, όπως έγινε γνωστό δεν έχει τραυματιστεί.

nintchdbpict000347021391-1503317155

Η 26χρονη ήταν μητέρα άλλων δύο κοριτσιών, τριών και τεσσάρων ετών σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα El Correo.

Οι πυροσβέστες χρειάστηκαν δύο ώρες για να προσεγγίσουν την άτυχη γυναίκα, καθώς το κεφάλι της είχε παγιδευτεί ατο πλαίσιο του ανελκυστήρα με την οροφή, με τα πόδια της να βρίσκονται κρεμασμένα στον άξονα του ανελκυστήρα.

Δημοσιεύματα, ανέφεραν πως το σύστημα για το αυτόματο κλείσιμο της πόρτας του ασανσέρ φέρεται να εμφάνισε βλάβη, προκαλώντας το δυστύχημα. Ωστόσο μιλώντας στην εφημερίδα «El Pais», η υπουργός Υγείας της Ανδαλουσίας, Μαρίνα Άλβαρες, δήλωσε πως το ασανσέρ είχε περάσει τον έλεγχο στις 12 Αυγούστου και λειτουργούσε σύμφωνα με τους κανονισμούς.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις