Κι όμως, επί ΔΗΜΑΡ η Γιαννακάκη έγραφε για «βίαιο εκτοπισμό Εσθονών από το σοβιετικό καθεστώς»!

ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Κι όμως, επί ΔΗΜΑΡ η Γιαννακάκη έγραφε για «βίαιο εκτοπισμό Εσθονών από το σοβιετικό καθεστώς»!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Tα γραπτά μένουν και αυτή η ανάρτηση από το 2012 έρχεται να δείξει με τον πλέον πειστικό τρόπο την αλλαγή στάσης που παρουσιάζουν τα πολιτικά πρόσωπα. Η γενική γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Μαρία Γιαννακάκη, είχε προκαλέσει την Παρασκευή με τον χαρακτηρισμό «φιλοναζί» που απέδωσε στους Εσθονούς, όμως κάποτε είχε άλλη άποψη. Το 2012, η […]

20.08.2017 | 19:14

Tα γραπτά μένουν και αυτή η ανάρτηση από το 2012 έρχεται να δείξει με τον πλέον πειστικό τρόπο την αλλαγή στάσης που παρουσιάζουν τα πολιτικά πρόσωπα.

Η γενική γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Μαρία Γιαννακάκη, είχε προκαλέσει την Παρασκευή με τον χαρακτηρισμό «φιλοναζί» που απέδωσε στους Εσθονούς, όμως κάποτε είχε άλλη άποψη.

Το 2012, η Μαρία Γιαννακάκη, τότε γνωστό και προβεβλημένο στέλεχος της Δημοκρατικής Αριστεράς με την οποία και εκλέχθηκε βουλευτής της Β΄ Πειραιά στις εκλογές της 6ης Μαΐου του 2012, έγραφε στο twitter: «Στις 25 Μαρτίου του 1949 ξεκίνησε ο βίαιος εκτοπισμός 94.000 Εσθονών, Λετονών και Λιθουανών από το σοβιετικό καθεστώς».

Άλλο περσινό tweet:

Τώρα, λίγο μετά την απόφαση Κοντονή να μην μετέχει η Ελλάδα στο διεθνές συνέδριο που διοργανώνει η Εσθονική Προεδρία της ΕΕ για τα «εγκλήματα από τα κομμουνιστικά καθεστώτα», έγραψε κάτι άκρως διαφορετικό.

«Γράφτηκε για τον Τραμπ και το #Charlottesville, αλλά ταιριάζει απόλυτα και στους Εσθονούς και στο Συνέδριό τους», με αφορμή μια ανάρτηση που αλίευσε από το twitter στην οποία αναφέρεται ότι «υπάρχει ένας όρος για όσους λένε ότι “και οι δύο πλευρές είναι κακές” όταν η μια πλευρά είναι οι ναζί. Αποκαλούνται φιλοναζί».

Exit mobile version