Αθήνα

°C

Παρασκευή

30

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Η εκρηκτική Κόνι Μεταξά δείχνει τις ατέλειες της: “Δεν αγαπώ το σώμα μου, αλλά…”
LIFESTYLE

Η εκρηκτική Κόνι Μεταξά δείχνει τις ατέλειες της: “Δεν αγαπώ το σώμα μου, αλλά…”

Η Κόνυ Μεταξά είναι ένα από πιο σέξι κορίτσια και πολλές φορές «μοιράζει εγκεφαλικά» με τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες της. Εκτός από εκρηκτική, είναι ακομπλεξάριστη αφού δεν δίστασε να αποκαλύψει τις ατέλειες που έχει στους γλουτούς και τα πόδια της, στέλνοντας ένα σημαντικό μήνυμα για την εξωτερική εμφάνιση. «Δεν έχω διστάσει ξανά τόσο πολύ, να δημοσιεύσω μια φωτογραφία. […]

koko_7

Η Κόνυ Μεταξά είναι ένα από πιο σέξι κορίτσια και πολλές φορές «μοιράζει εγκεφαλικά» με τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες της. Εκτός από εκρηκτική, είναι ακομπλεξάριστη αφού δεν δίστασε να αποκαλύψει τις ατέλειες που έχει στους γλουτούς και τα πόδια της, στέλνοντας ένα σημαντικό μήνυμα για την εξωτερική εμφάνιση.

«Δεν έχω διστάσει ξανά τόσο πολύ, να δημοσιεύσω μια φωτογραφία. Πρέπει να παραδεχτώ ότι αισθάνομαι εξαιρετικά ντροπιασμένη γι ‘αυτό, αλλά θυμήθηκα ότι είμαι υποκριτής κι έτσι έπεισα τον εαυτό μου να το κάνω», έγραψε η κόρη του Λευτέρη Πανταζή και της Ζώζας Μεταξά στη λεζάντα της φωτογραφίας με τις ατέλειες του κορμιού της και συνέχισε: «δεν αγαπώ το σώμα μου, προσπαθώ πραγματικά σκληρά, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν το κάνω. Έχω παιδευτεί με τις διατροφικές διαταραχές για μεγάλο χρονικό διάστημα και έσπασε το σώμα και το μυαλό μου με τα βάσανα που έβαλα στον εαυτό μου. Ο λόγος για τον οποίο προτρέπω τους ανθρώπους να αρχίσουν να αγαπούν το σώμα τους δεν προέρχεται από μια θέση εμπιστοσύνης, αλλά από μια θέση φόβου και ελπίδας ότι μέσω αυτών θα αρχίσω να αγαπάω τον εαυτό μου και ότι η δύναμή τους θα μου δώσει και δύναμη!».

Οι διαδικτυακοί της φίλοι την γέμισαν με likes και σχόλια, επαινώντας το θάρρος της να δείξει την πραγματική της εικόνα, που είναι εκπληκτική.

konnie-back-768x511

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις