Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Οι φήμες για το τέλος του Φουρθιώτη και το ξέσπασμα: “Κανείς δεν υποχρέωσε κανέναν να δει τον Μένιο”
LIFESTYLE

Οι φήμες για το τέλος του Φουρθιώτη και το ξέσπασμα: “Κανείς δεν υποχρέωσε κανέναν να δει τον Μένιο”

Τις τελευταίες ημέρες έχουν γίνει viral τα διαδικτυακά δημοσιεύματα που θέλουν τον Μένιο Φουρθιώτη εκτός Epslion, μετά την εξαγορά του καναλιού από τον Ιβάν Σαββίδη. Η Αλεξάνδρα Τσόλκα, συνεργάτιδα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά», πήρε θέση μέσα από τη σελίδα της στο Facebook και σχολίασε ότι το δημοσίευμα περί απομάκρυνσης του Μένιου από το κανάλι αναπαράγεται αυτούσιο, […]

ImageHandler (5)

Τις τελευταίες ημέρες έχουν γίνει viral τα διαδικτυακά δημοσιεύματα που θέλουν τον Μένιο Φουρθιώτη εκτός Epslion, μετά την εξαγορά του καναλιού από τον Ιβάν Σαββίδη.

Η Αλεξάνδρα Τσόλκα, συνεργάτιδα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά», πήρε θέση μέσα από τη σελίδα της στο Facebook και σχολίασε ότι το δημοσίευμα περί απομάκρυνσης του Μένιου από το κανάλι αναπαράγεται αυτούσιο, ενώ κανείς από όσους το αναπαρήγαγαν δεν έκαναν ρεπορτάζ προκειμένου να δουν αν ισχύει ή όχι.

Όπως ήταν αναμενόμενο, πολλοί διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να σχολιάσουν την ανάρτηση με τον δικό τους τρόπο.

«Έτσι μου ‘ρχεται να πάρω το συγκεκριμένο κείμενο, που δεν έβαζαν ούτε πηγή, ούτε συντάκτη απ όοοοοολα τα site που το είδα και τα αναδημοσιεύω εδώ, αλλά θα μου πάρει μέρες και έχω και ζωή να ζήσω! Επίσης, είναι απίστευτο πως, άλλο λέω και άλλα μου σχολιάζουν! Το τρομερό; Κανείς δεν υποχρέωσε κανένα να παρακολουθεί τον Μένιο, την εκπομπή του και τα υαλουρέν! Ας βλέπουν ΣΚΑΪ την έξυπνη σίτα πια…».

tsolka-sxolio
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις