Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Βίντεο σοκ: Το σπορ αυτοκίνητο πέφτει με μανία πάνω στο πλήθος στη Βιρτζίνια
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βίντεο σοκ: Το σπορ αυτοκίνητο πέφτει με μανία πάνω στο πλήθος στη Βιρτζίνια

Την σοκαριστική στιγμή που ένα αυτοκίνητο με ιλιγγιώδη ταχύτητα πέφτει πάνω στους διαδηλωτές στο Σάρλτοσβιλ της Βιρτζίνια κατέγραψαν ερασιτεχνικά video. To σπορ αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 20χρονος Τζέιμς Άλεξ Φιλντς πέφτει πάνω στο πλήθος μέχρι τελικά να σταματήσει πάνω σε ένα άλλο προπορευόμενο όχημα. Οι διαδηλωτές προσπάθησαν να τον βγάλουν από το όχημα για να προλάβουν τα […]

ImageHandler (2)

Την σοκαριστική στιγμή που ένα αυτοκίνητο με ιλιγγιώδη ταχύτητα πέφτει πάνω στους διαδηλωτές στο Σάρλτοσβιλ της Βιρτζίνια κατέγραψαν ερασιτεχνικά video.

To σπορ αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 20χρονος Τζέιμς Άλεξ Φιλντς πέφτει πάνω στο πλήθος μέχρι τελικά να σταματήσει πάνω σε ένα άλλο προπορευόμενο όχημα.

Οι διαδηλωτές προσπάθησαν να τον βγάλουν από το όχημα για να προλάβουν τα χειρότερα, όμως εκείνος έβαλε όπισθεν και συνέχισε να σκορπά τον τρόμο.

Από την επίθεση η 32 χρονη Χίδερ Χέηερ σκοτώθηκε, ενώ άλλοι τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και τουλάχιστον 34 τραυματίστηκαν από τα βίαια επεισόδια. Οι πέντε χαροπαλεύουν.

virtzinia-thima-1502641280

Οι Αρχές ανακοίνωσαν την σύλληψη του 20χρονου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις