Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Nabilla: Η γυναίκα που έκανε τους Γάλλους να παραμιλούν, είναι στη Μύκονο (photos)
LIFESTYLE

Nabilla: Η γυναίκα που έκανε τους Γάλλους να παραμιλούν, είναι στη Μύκονο (photos)

Οι Γάλλοι πεθαίνουν για ένα της μόνο βλέμμα, ο σύντροφος της την θέλει αλλά τη φοβάται και τα κανάλια τρέχουν για μια της λέξη. Η αραβικής καταγωγής Nabilla Benattia, τόσο διάσημη που είναι γνωστή μόνο με το μικρό της όνομα, Nabilla. Πρόκειται για φαινόμενο που έχει αναλυθεί και από ειδικούς. Η καλλονή Ναμπίλα προσπάθησε να […]

maxresdefault (2)

Οι Γάλλοι πεθαίνουν για ένα της μόνο βλέμμα, ο σύντροφος της την θέλει αλλά τη φοβάται και τα κανάλια τρέχουν για μια της λέξη.

Η αραβικής καταγωγής Nabilla Benattia, τόσο διάσημη που είναι γνωστή μόνο με το μικρό της όνομα, Nabilla. Πρόκειται για φαινόμενο που έχει αναλυθεί και από ειδικούς.

nabilla_0 nabilla1_1_0

Η καλλονή Ναμπίλα προσπάθησε να γίνει μοντέλο και το 2011 μπήκε σε ένα ριάλιτι. Εκεί, ζωντανά στον αέρα, εκστόμισε τη φράση « Allô ! Non, mais allô quoi !… », σε στοιχειώδη γαλλικά του δρόμου, που σημαίνει κάτι σαν «Τι; Μα, πώς, καλέ;». Ενα απόσπασμα από το video ανέβηκε στο ίντερνετ και έγινε viral σε ένα μήνα: 14 εκατομμύρια Γάλλοι το είδαν και από τότε αυτή η φράση έχει γίνει δική τους, όπως θα ήθελαν να συμβεί και με την καυτή περσόνα.

Από τη στιγμή εκείνη, πρωταγωνιστεί σε εξώφυλλα, εκπομπές και πηγαδάκια στα μαγαζιά.

Nabilla-Benattia

Η ερωτική της ζωή αποτελεί, φυσικά, το αγαπημένο σήριαλ των Γάλλων. Το 2015 απασχολεί αποκλειστικά τον Τύπο γιατί επιτέθηκε με μαχαίρι εναντίον του συντρόφου της Τομά Βεργκάρα. Μπήκε στη φυλακή για μερικές εβδομάδες και το 2016 δημοσίευσε βιβλίο, το οποίο έγινε ανάρπαστο, στο οποίο εξηγεί πώς και γιατί μαχαίρωσε τον εραστή της.

nabillabenattiavergaral_0

Το 2010 συνελήφθη στην Ελβετία γιατί συμμετείχε σε οργάνωση ληστών που πλαστογραφούσε επιταγές και έμεινε σε ελβετική φυλακή.

nabilla-benattia_0

Ο κοινωνιολόγος François Jost ερμήνευσε το φαινόμενο Ναμπίλα και εξήγησε ότι είναι ο χαρακτηριστικός τύπος της γυναίκας που όλοι αγαπούν να μισούν. «Το απόλυτο κενό της Ναμπίλα αρέσει στους νέους περισσότερο γιατί νομίζουν ότι την κοροϊδεύουν. Οι νέοι λατρεύουν, ωστόσο, αυτό το ακομπλεξάριστο ημιμαθές στιλ καθώς και το γεγονός ότι «πάντα υπάρχουν χειρότερα».

nabillabb1_0

Η Ναμπίλα και ο Τόμας Βεργκάρα βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη Μύκονο. Επέστρεφαν από ένα γύρισμα στην Αυστραλία, αφού από Σεπτέμβριο το ζευγάρι θα παρουσιάζει ένα ριάλιτι με τίτλο «Οι απίστευτες περιπέτειες της Ναμπίλα και του Τόμας στην Αυστραλία».

_1_8 _01_0 _10 _12 _13 _15
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις