Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Τον διόρισαν στον ΟΑΣΘ και παραιτήθηκε, γιατί ήταν… διορισμένος αλλού!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τον διόρισαν στον ΟΑΣΘ και παραιτήθηκε, γιατί ήταν… διορισμένος αλλού!

Δεν κράτησε πολύ ο διορισμός του πολιτευτή των ΑΝΕΛ Ντίμη Αργυρόπουλου στο Δ.Σ. του ΟΑΣΘ καθώς ο ίδιος με ανάρτησή του στο facebook γνωστοποίησε ότι ήταν ήδη διορισμένος στο ΔΣ του Λαϊκού Νοσοκομείου και προτιμά να είναι μόνο σε μία θέση. «Όσο για το ότι διορίστηκα στο ΔΣ του νεοσύστατου φορέα ΑΣΥΘ στην Θεσσαλονίκη δήλωσα την παραίτηση μου διότι εγώ πολιτεύομαι […]

06-025-img-2572-20141122141670484234913

Δεν κράτησε πολύ ο διορισμός του πολιτευτή των ΑΝΕΛ Ντίμη Αργυρόπουλου στο Δ.Σ. του ΟΑΣΘ καθώς ο ίδιος με ανάρτησή του στο facebook γνωστοποίησε ότι ήταν ήδη διορισμένος στο ΔΣ του Λαϊκού Νοσοκομείου και προτιμά να είναι μόνο σε μία θέση.

«Όσο για το ότι διορίστηκα στο ΔΣ του νεοσύστατου φορέα ΑΣΥΘ στην Θεσσαλονίκη δήλωσα την παραίτηση μου διότι εγώ πολιτεύομαι στην Α ´ Αθήνας και πρέπει στην θέση μου να τοποθετηθεί στέλεχος απο την Θεσσαλονίκη. Άλλωστε ο διορισμός μου στο ΔΣ του ΓΝΑ Λαϊκού είναι πιο εποικοδομητικός γιατί προσφέρω πολλά περισσότερα σε ένα Ίδρυμα που έχουν ανάγκη πολλοί συνάνθρωποι μας . Ευχαρίστησα τον πρόεδρό μας για την επιλογή του αλλά παραμένω στις επάλξεις του ΓΝΑ Λαϊκού.

Επειδή έχω το γνώθεις  αυτόν οι κινήσεις είναι σωστές και μετρημένες. Θέλω να είμαι σε ένα πόστο για να μπορώ να δουλεύω και να προσφέρω σωστά και όχι να είμαι περιφερόμενος απο ΔΣ σε ΔΣ η άλλη θέση. Μια και σωστή γιατί έτσι μόνον αποδίδεις».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις