Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Προσπάθησε να εισάγει στη Ρόδο εκατοντάδες διαμάντια, που είχε κρύψει στο εσώρουχο του!
ΕΛΛΑΔΑ

Προσπάθησε να εισάγει στη Ρόδο εκατοντάδες διαμάντια, που είχε κρύψει στο εσώρουχο του!

Την φαεινή ιδέα να κρύψει ολόκληρα διαμάντια στο εσώρουχο του είχε ένας 40χρονος άντρας, που ήρθε στην χώρα από το Μαρμαρίς της Τουρκίας. Ο Βέλγος προσπάθησε να εισάγει εκατοντάδες διαμάντια στη Ρόδο, όμως εντοπίστηκε από υπαλλήλους του Τελωνείου Ρόδου, κατά τη διάρκεια του καθιερωμένου ελέγχου. Αρχικά βρέθηκαν στην αποσκευή του δύο διαμάντια μεγάλου μεγέθους και […]

diamond708

Την φαεινή ιδέα να κρύψει ολόκληρα διαμάντια στο εσώρουχο του είχε ένας 40χρονος άντρας, που ήρθε στην χώρα από το Μαρμαρίς της Τουρκίας.

Ο Βέλγος προσπάθησε να εισάγει εκατοντάδες διαμάντια στη Ρόδο, όμως εντοπίστηκε από υπαλλήλους του Τελωνείου Ρόδου, κατά τη διάρκεια του καθιερωμένου ελέγχου.

Αρχικά βρέθηκαν στην αποσκευή του δύο διαμάντια μεγάλου μεγέθους και σε σωματικό έλεγχο που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι είχε κρυμμένες στο εσώρουχό του τέσσερις συσκευασίες που περιείχαν 19 διαμάντια μεσαίου μεγέθους, 559 μικρού μεγέθους, 58 κοσμήματα και 15 γραμμάρια χασίς.

Ο 40χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις