Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Έξαλλη η Κορινθίου με σχόλιο για τα κιλά της: “Κάτι τύπους σαν εσένα πρέπει να τους ξεφτιλίζουμε” (vid)
LIFESTYLE

Έξαλλη η Κορινθίου με σχόλιο για τα κιλά της: “Κάτι τύπους σαν εσένα πρέπει να τους ξεφτιλίζουμε” (vid)

Η Μαρία Κορινθίου είναι από τις πιο εκρηκτικές Ελληνίδες και παρά το γεγονός πως έχει ακούσει πολλά για τα κιλά της, ανεβάζει συχνά αρεστουσάριστες φωτογραφίες αποδεικνύοντας πόσο σέξι είναι. Πριν λίγες μέρες, ένας follower της στο Instagram σχολίασε κάτω από μια φωτογραφία της γράφοντας: «Την είδα από κοντά χθες στο Mallστην Αθήνα, έπινε καφέ κι […]

432168

Η Μαρία Κορινθίου είναι από τις πιο εκρηκτικές Ελληνίδες και παρά το γεγονός πως έχει ακούσει πολλά για τα κιλά της, ανεβάζει συχνά αρεστουσάριστες φωτογραφίες αποδεικνύοντας πόσο σέξι είναι.

Πριν λίγες μέρες, ένας follower της στο Instagram σχολίασε κάτω από μια φωτογραφία της γράφοντας: «Την είδα από κοντά χθες στο Mallστην Αθήνα, έπινε καφέ κι έκανε και κάτι ψώνια. Και μπρατσάκια έχει και περιφέρεια αρκετή έχει…πλατς πλατς πήγαινε».

korinthiou-ktw

Η Μαρία Κορινθίου έκανε print screen το σχόλιο του και το ανέβασε στο Instagram ενώ μετά του απάντησε με ένα video στα stories:

«Μα δεν μπορώ να μην το σχολιάσω. Κάτι τέτοιους τύπους σαν εσένα πρέπει να τους ξεφτιλίζουμε , λίγο όπως εσύ προσπαθείς να κάνεις σε εμένα. Κοίτα να δει τι γίνεται. Και μπρατσάκια έχω, και κωλάκι-άρα- έχω πλάτσα πλούτσα. Λίγο άσκοπο το σχόλιο σου, χωρίς λόγο, χωρίς αιτία, προφανώς για να προσβάλεις. Παιδιά, ξέρω και μου λέτε γιατί ασχολούμαι αλλά δεν γίνεται, γιατί κάτι τέτοιοι τύποι, αυτά θα τα λένε και σε άλλες κοπέλες, σχόλια άσχημα για τα κιλά τους».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις