Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πάμελα Άντερσον: Το ερωτικό ίνδαλμα των ’90s φωτογραφίζεται και μιλά πιο ανοιχτά από ποτέ (pics-vid)
LIFESTYLE

Πάμελα Άντερσον: Το ερωτικό ίνδαλμα των ’90s φωτογραφίζεται και μιλά πιο ανοιχτά από ποτέ (pics-vid)

Έχοντας μετακομίσει στο Σαιν-Τροπέ για το καλοκαίρι, η Πάμελα Άντερσον συνεργάστηκε με τον παλιό της φίλο, τον φωτογράφο Luke Gilford, σε μια διαφορετική φωτογράφιση για λογαριασμό του περιοδικού W, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τους γιους της, την απόφασή της να μείνει στη Γαλλία αλλά τις συμβουλές που της έδωσε ο Τζούλιαν Ασάνζ σχετικά με τα social […]

1230176_p01

Έχοντας μετακομίσει στο Σαιν-Τροπέ για το καλοκαίρι, η Πάμελα Άντερσον συνεργάστηκε με τον παλιό της φίλο, τον φωτογράφο Luke Gilford, σε μια διαφορετική φωτογράφιση για λογαριασμό του περιοδικού W, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τους γιους της, την απόφασή της να μείνει στη Γαλλία αλλά τις συμβουλές που της έδωσε ο Τζούλιαν Ασάνζ σχετικά με τα social media.

«Το σκοτεινό μου σχέδιο ήταν πάντα κάπως να αποσυρθώ εδώ. Τα παιδιά μου έχουν μεγαλώσει και επιθυμούν να είμαι ευτυχισμένη, θέλουν να επισκεφθούν τη Γαλλία, οπότε λειτούργησε αυτό», εξομολογείται η 50χρονη.

1230203_73720007_v3

Όπως παραδέχεται, στην αρχή δεν ήθελε οι γιοι της να ασχοληθούν με τον χώρο της μόδας. «Τα αγόρια το κάνουν όλο αυτό για την πλάκα τους. Ο Brandon είναι ηθοποιός και ο Dylan μουσικός και πολύ συγκροτημένος. Ο Brandon όχι τόσο. Αλλά και οι δύο έχουν καταφέρει πολλά, είναι έξυπνα παιδιά και πηγαίνουν στο πανεπιστήμιο. Ο Tommy κι εγώ θέλαμε να βεβαιωθούμε πως γνωρίζουν ότι μπορούν να κάνουν πολλά περισσότερα από εμάς. Βέβαια είναι καλά παιδιά και σε ηλικία που μπορούν να κάνουν τέτοιες επιλογές. Εννοείται πως με τον Tommy αντιδράσαμε με ένα “Ωχ, όχι…”. Αλλά μέχρι στιγμής τα πηγαίνουν καλά. Άλλωστε είναι περιτριγυρισμένοι από αυτό όλη τη ζωή τους κι εμείς είμαστε ανοιχτόμυαλοι».

 

Η μόνη συμβουλή που έδωσε στους γιους της ήταν να είναι ο εαυτός τους και να μην ανησυχούν πάρα πολύ με όσα γίνονται στα social media.\Με το συγκεκριμένο θέμα ασχολείται και το τελευταίο της βιβλίο «The Sensual Revolution» που έχει να κάνει με την απευαισθητοποίηση. «Είναι φοβερό, οι στατιστικές και το τι περνά σήμερα ο κόσμος, το πώς οι νέοι άνθρωποι βιώνουν τη διασημότητα με έναν παράδοξο τρόπο. Αλλά είναι κομμάτι της ζωής και δεν μπορείς συνεχώς να διαμαρτύρεσαι για τις νέες τεχνολογίες, οι αληθινές πληροφορίες είναι καλές», λέει η Πάμελα Άντερσον, που στη συνέχεια αποκαλύπτει και μία συμβουλή που της έδωσε ο Τζούλιαν Ασάνζ, ιδρυτής του Wikileaks σχετικά με το ίντερνετ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Ο Ασάνζ πάντα λέει, “Όση περισσότερη πληροφόρηση τόσο το καλύτερο και πρέπει να την ξεψαχνίζεις γιατί κάποια είναι σωστή και κάποια λάθος. Αλλά η αλήθεια είναι αλήθεια”. Παλιά δεν ήθελα να ασχολούμαι καθόλου, αλλά μου είπε, “Πρέπει να κοιτάζεις τα πάντα και να τα αποδομείς“».

1230204_1280_07

Όσον αφορά στην κριτική που δέχεται για το ότι διατηρεί ένα μπλογκ όπου γράφει τη γνώμη της αλλά και την δραστηριοποίησή της απέναντι στην προστασία των ζώων, δηλώνει εκνευρισμένη που κάποιοι τώρα άρχισαν να ασχολούνται με αυτό της το κομμάτι κι εξηγεί ότι ασχολείται με το ίντερνετ επειδή θέλει να θίγει σύγχρονα θέματα. «Νευριάζω που κάποιοι λένε, “Επιτέλους η Πάμελα κάνει κάτι στη ζωή της. Μεγάλωσε”. Μαλακισμένε, το κάνω αυτό εδώ και χρόνια. Είμαι ακτιβίστρια και φεμινίστρια. Το κάνω για τα ζώα και όσους δεν έχουν τη δύναμη να υπερασπιστούν τον εαυτό τους. Δεν το κάνω για μένα. Δεν θέλω τα εύσημα, απλώς τώρα το παρατήρησαν μερικοί. Από παιδί υπερασπίζομαι τα ζώα και όταν ήμουν στο Baywatch που έπαιζε σε 150 χώρες, έλεγα, αφήστε με να μιλήσω στις κυβερνήσεις τους», σχολιάζει.

1230205_hgjkuy.PNG 1230207_01_1
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις