Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Λίβερπουλ: “Διέλυσε” φιλικά τη Μπάγερν Μονάχου
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Λίβερπουλ: “Διέλυσε” φιλικά τη Μπάγερν Μονάχου

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Η Μπάγερν Μονάχου υποδέχθηκε τη Λίβερπουλ στην «Αλιάνζ Αρένα» για τον ημιτελικό του Audi Cup. Οι Άγγλοι, έδειξαν τα δόντια τους και κατάφεραν να πάρουν την επιβλητική νίκη με σκορ 3-0. Πολύ κακοί οι Βαυαροί σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Τα γκολ για τους «κόκκινους του Μέρσεϊσάιντ», σημείωσαν οι […]

liverpool2

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Η Μπάγερν Μονάχου υποδέχθηκε τη Λίβερπουλ στην «Αλιάνζ Αρένα» για τον ημιτελικό του Audi Cup. Οι Άγγλοι, έδειξαν τα δόντια τους και κατάφεραν να πάρουν την επιβλητική νίκη με σκορ 3-0. Πολύ κακοί οι Βαυαροί σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Τα γκολ για τους «κόκκινους του Μέρσεϊσάιντ», σημείωσαν οι Μανέ, Σαλάχ, Στάριτζ.

Η ταχύτητα την οποία διαθέτει στα πλάγια η Λίβερπουλ με τον Αιγύπτιο και τον Σενεγαλέζο, δείχνει ικανή να διαλύσει κάθε άμυνα η οποία δεν…«παρκάρει το πούλμαν».

Όλη η καριέρα του Ντάνιελ Στάριτζ πέρασε μπροστά από τα μάτια μας μέσα σε μόνο τρία λεπτά.

Ο Άγγλος επιθετικός, σκόραρε στο 83’ ένα πανέμορφο τέρμα και στο 86’ αποσύρθηκε από τον αγωνιστικό χώρο λόγω μυϊκού τραυματισμού. Ο Κλοπ, σίγουρα θα ελπίζει οι τραυματισμοί του Στάριτζ να μην έχουν την ίδια συχνότητα και τη φετινή σεζόν, καθώς πρόκειται για έναν πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή.

Στον τελικό του τουρνουά, η Λίβερπουλ θα αντιμετωπίσει την Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία κέρδισε την Νάπολη με σκορ 2-1.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Ούλραϊχ, Ραφίνια, Μαρτίνεθ, Χούμελς, Αλάμπα (79′ Φριντρλ), Τολισό (70′ Βιδάλ), Τιάγκο (21′ Σάντσες), Ροντρίγκες (62′ Κομάν), Μίλερ, Ριμπερί, Λεβαντόβσκι

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Κάριους, Αλεξάντερ Άρνολντ (79′ Αλεξάντερ Άρνολντ), Ματίπ (68′ Κλάβαν), Λόβρεν, Μορένο, Τζαν (46′ Λαλάνα), Χέντερσον (68′ Στάριτζ, 86′ Σολάνκε), Κοουτίνιο (79′ Γούντμπερν), Μανέ (46′ Βαϊνάλντουμ), Φιρμίνο (67′ Κεντ), Σαλάχ (68′ Γκρούγιτς)

https://www.youtube.com/watch?v=12TSsXQpn3I

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις