Στη Βενεζουέλα σκοτώνονται, αλλά ο πρεσβευτής προσκλήθηκε στο κάμπινγκ του ΣΥΡΙΖΑ και… πήγε! (pics)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη Βενεζουέλα σκοτώνονται, αλλά ο πρεσβευτής προσκλήθηκε στο κάμπινγκ του ΣΥΡΙΖΑ και… πήγε! (pics)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Για πέμπτη ημέρα σήμερα, η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές στο Γιαννιτσοχώρι Ηλείας, στα πλαίσια του εναλλακτικού κάμπινγκ που διοργανώνει. Ωστόσο αντιδράσεις έχει προκαλέσει και η παρουσία στο «Apollo Village» του Πρέσβη της Βενεζουέλας, καθώς και οι αναφορές στήριξης στη χώρα του Μαδούρο, την ώρα που καθημερινά σκοτώνονται άνθρωποι στους δρόμους. Παρόντες ήταν η […]

01.08.2017 | 08:53

Για πέμπτη ημέρα σήμερα, η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές στο Γιαννιτσοχώρι Ηλείας, στα πλαίσια του εναλλακτικού κάμπινγκ που διοργανώνει.

Ωστόσο αντιδράσεις έχει προκαλέσει και η παρουσία στο «Apollo Village» του Πρέσβη της Βενεζουέλας, καθώς και οι αναφορές στήριξης στη χώρα του Μαδούρο, την ώρα που καθημερινά σκοτώνονται άνθρωποι στους δρόμους.

Παρόντες ήταν η Έφη Αχτσιόγλου, ο Νίκος Βούτσης και ο Δημήτρης Βίτσας, σε πολύ χαλαρή διάθεση.

Οι νέοι του ΣΥΡΙΖΑ, επέλεξαν να έχουν επίσημο προσκεκλημένο τους τον πρεσβευτή της χώρας Φαρίντ Φερνάντεζ, σε μια εκδήλωση που είχε τίτλο, «Η γη του Μπολίβαρ σε αναβρασμό: Μια συζήτηση για τη νέα πραγματικότητα στη Λατινική Αμερική». Ο Φερνάντεζ, ήταν κεντρικός ομιλητής ενώ μαζί του βρισκόταν και ο Γιάννης Μπουρνούς, σύμβουλος του πρωθυπουργού με αρμοδιότητα την εξωτερική πολιτική καθώς και μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ με στενές σχέσεις με την χώρα του Μαδούρο.

Το Σάββατο έφτασε στο Γιαννιτσοχώρι η Έφη Αχτσιόγλου η οποία ήταν εκ των βασικών ομιλητών στη συζήτηση «ΣΥΡΙΖΑ και εξουσία: Στρατηγική, όρια και δυνατότητες αριστερής πολιτικής» που ακολούθησε. Στην ίδια εκδήλωση μίλησαν ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας και ο Σωτήρης Αλεξίου από τη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ.

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση και γνωριμία με ξένες αντιπροσωπείες της Αριστεράς από την Ευρώπη και τον κόσμο που έχουν λάβει πρόσκληση να βρεθούν στο camping. Στις 7.30 το απόγευμα θα ακολουθήσουν συνελεύσεις Σπουδάζουσας, μαθητών και εργαζομένων.

Οι δράσεις των φετινών εναλλακτικών διακοπών της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ ολοκληρώνονται την Τρίτη με το workshop, «Κατασκευάζοντας το συλλογικό, περνώντας από το εγώ στο εμείς. Πρακτικές και βιωματικές προσεγγίσεις».

Η νεολαία θα φύγει από το υπέροχο αυτό μέρος την Τετάρτη.

Exit mobile version