Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ασύλληπτη τραγωδία στην Κέρκυρα- Τα γέλια του ζευγαριού στο ταχύπλοο κόπηκαν σε δευτερόλεπτα
ΕΛΛΑΔΑ

Ασύλληπτη τραγωδία στην Κέρκυρα- Τα γέλια του ζευγαριού στο ταχύπλοο κόπηκαν σε δευτερόλεπτα

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στην Κέρκυρα, καθώς ζευγάρι Ελβετών δεν ακολούθησε τους κανόνες στο ταχύπλοο και ο άντρας βρήκε φρικτό θάνατο, την ώρα που έπαιζαν, γελούσαν και απολάμβαναν τις διακοπές. Το ζευγάρι είχε βγάλει το ταχύπλοο σκάφος που είχε νοικιάσει στα ανοιχτά και περιεργαζόταν τα χειριστήρια, όταν ο 28χρονος κόπηκε στα δύο. Η σύντροφος του που […]

shutterstock_209986012_low

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στην Κέρκυρα, καθώς ζευγάρι Ελβετών δεν ακολούθησε τους κανόνες στο ταχύπλοο και ο άντρας βρήκε φρικτό θάνατο, την ώρα που έπαιζαν, γελούσαν και απολάμβαναν τις διακοπές.

Το ζευγάρι είχε βγάλει το ταχύπλοο σκάφος που είχε νοικιάσει στα ανοιχτά και περιεργαζόταν τα χειριστήρια, όταν ο 28χρονος κόπηκε στα δύο.

Η σύντροφος του που βρισκόταν στο πηδάλιο άνοιξε τον μοχλό ταχύτητας απότομα, με αποτέλεσμα ο άτυχος νέος που βρισκόταν στο πίσω μέρος του σκάφους να πέσει στη θάλασσα όταν το ταχύπλοο επιτάχυνε. Η προπέλα, σχεδόν του έκοψε το κεφάλι.

Η κοπέλα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και αδυνατεί να πιστέψει ότι ο σύντροφός της  είναι νεκρός.

Το  λιμεναρχείο Κέρκυρας  δηλώνει πως όλα δείχνουν ότι πρόκειται για ατύχημα  και οι έρευνες για τα αίτια της τραγωδίας συνεχίζονται.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις