Τι καλύτερο από ένα σορμπέ καρπούζι το καλοκαίρι; Ακολουθήστε τα βήματα για την πιο γευστική και υγιεινή εκδοχή του. -Επιλέξτε το καλύτερο μέρος του καρπουζιού, αφαιρέστε τα κουκούτσια και κόψτε το σε κύβους -Τοποθετήστε τους κύβους σε μία στρώση (σε κάποιο ταψί ίσως) και βάλτε τους στην κατάψυξη για περίπου 2 ώρες, μέχρι δηλαδή το […]
Τι καλύτερο από ένα σορμπέ καρπούζι το καλοκαίρι; Ακολουθήστε τα βήματα για την πιο γευστική και υγιεινή εκδοχή του.
-Επιλέξτε το καλύτερο μέρος του καρπουζιού, αφαιρέστε τα κουκούτσια και κόψτε το σε κύβους
-Τοποθετήστε τους κύβους σε μία στρώση (σε κάποιο ταψί ίσως) και βάλτε τους στην κατάψυξη για περίπου 2 ώρες, μέχρι δηλαδή το καρπούζι να είναι πλέον πολύ σκληρό
-Πάρτε λίγους-λίγους τους κύβους και βάλτε τους σε ένα μπλέντερ. Λιώστε τους μέχρι να γίνουν σαν ένας παγωμένος πουρές
-Βάλτε τον πουρέ καρπουζιού σε ένα σκεύος. Πιέστε ελαφρά για να μην αφήσετε κενά
-Βάλτε το σκεύος στην κατάψυξη για ακόμα 1-2 ώρες ή μέχρι να αποκτήσει τέτοια υφή, ώστε να μπορείτε να το βγάλετε με ένα κουτάλι
-Το σερβίρετε ακριβώς την ώρα που θέλετε να το καταναλώσετε