Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Υπέροχο! Σκυλίτσα θηλάζει γατάκι, που πέταξαν σε κάδο στη Λαμία! (video)
ΕΛΛΑΔΑ

Υπέροχο! Σκυλίτσα θηλάζει γατάκι, που πέταξαν σε κάδο στη Λαμία! (video)

Μία αδέσποτη σκυλίτσα «υιοθέτησε» ένα νεογέννητο γατάκι στη Λαμία, το οποίο ασυνείδητοι είχαν πετάξει σε κάδο. Μια κοπέλα πήγε να πετάξει τα σκουπίδια και εντόπισε το νεογέννητο γατάκι δεμένο σε μια σακούλα μέσα στον κάδο απορριμμάτων, έτοιμο να πεθάνει. Αμέσως το απομάκρυνε και το έβαλε πλάι στην αδέσποτη σκυλίτσα της γειτονιάς που μόλις είχε γεννήσει. […]

ImageHandler (54)

Μία αδέσποτη σκυλίτσα «υιοθέτησε» ένα νεογέννητο γατάκι στη Λαμία, το οποίο ασυνείδητοι είχαν πετάξει σε κάδο.

Μια κοπέλα πήγε να πετάξει τα σκουπίδια και εντόπισε το νεογέννητο γατάκι δεμένο σε μια σακούλα μέσα στον κάδο απορριμμάτων, έτοιμο να πεθάνει.

Αμέσως το απομάκρυνε και το έβαλε πλάι στην αδέσποτη σκυλίτσα της γειτονιάς που μόλις είχε γεννήσει. Η σκυλίτσα, όχι μόνο δεν γύρισε την πλάτη, αλλά το θήλασε!

“Σήμερα το πρωί κατέβηκα να πετάξω τα σκουπίδια στον κάδο όπως κάνω κάθε ημέρα. Όταν άνοιξα τον κάδο αντίκρυσα ένα μικρό γατάκι δεμένο μέσα σε μία σακούλα να νιαουρίζει και να ζητάει απεγνωσμένα βοήθεια εξαιτίας κάποιου ανεγκέφαλου που το είχε εγκαταλείψει για να βρει τραγικό θάνατο. Όταν το έβγαλα η σκυλίτσα της γειτονιάς μας που τυγχάνει να έχει γεννήσει πρόσφατα ήταν πρόθυμη να θηλάσει το μικρό γατάκι. Ευτυχώς η φύση έχει μεριμνήσει ώστε τα ζώα να είναι πιο τρυφερά από τους ανθρώπους..!!!”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις