Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Η αγάπη δεν έχει ηλικία: O ηλικιωμένος τζέντλεμαν συγκίνησε όλο το διαδίκτυο (photo)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αγάπη δεν έχει ηλικία: O ηλικιωμένος τζέντλεμαν συγκίνησε όλο το διαδίκτυο (photo)

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψει κανείς αυτή την υπέροχη εικόνα. Απλώς κάθεσαι και την χαζεύεις, σκεπτόμενος πως αυτό έχει χαθεί στις μέρες μας κι όταν το βλέπεις, είναι ευλογία. Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι, μία φωτογραφία του οποίου έχει γίνει viral, αποδεικνύει πως η αγάπη δεν έχει ηλικία και δεν χάνεται με τα χρόνια αν είναι αληθινή. […]

ImageHandler (61)

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψει κανείς αυτή την υπέροχη εικόνα. Απλώς κάθεσαι και την χαζεύεις, σκεπτόμενος πως αυτό έχει χαθεί στις μέρες μας κι όταν το βλέπεις, είναι ευλογία.

Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι, μία φωτογραφία του οποίου έχει γίνει viral, αποδεικνύει πως η αγάπη δεν έχει ηλικία και δεν χάνεται με τα χρόνια αν είναι αληθινή.

Αυτός που τους εντόπισε ήταν ένας περαστικός στο Τενεσί των ΗΠΑ, που τους φωτογράφισε και ανήρτησε την εικόνα στο διαδίκτυο.

sweetness

«Σήμερα πήρα τα παιδιά μου για να πάμε στην πισίνα και στο δρόμο για το σπίτι σταματήσαμε να πάρουμε παγωτό. Όταν πήρα το παγωτό μου, κατάλαβα ότι αυτός ο ηλικιωμένος άνδρας δίπλα μου καθόταν είχε ανοίξει την πόρτα του συνοδηγού, καθόταν έξω από το αυτοκίνητό του και τάιζε παγωτό τη σύζυγό του, η οποία κι αυτή ήταν 80 και κάτι ετών. Της έβαλε μία πετσέτα και σιγά σιγά της έδινε παγωτό μέσα σε αυτή τη ζέστη. Ήταν μία πολύ όμορφη απόδειξη αγάπης», έγραψε ο αυτόπτης μάρτυρας κ. Κέλεϊ στο λογαριασμό του στο Facebook.

Η εικόνα άγγιξε πολλούς ανθρώπους ανά τον κόσμο και ήδη μετρά 612.000 αντιδράσεις, 260.000 share και 45.000 σχόλια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις