Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Παναθηναϊκός: Χωρίς Κουτρουμπή απέναντι στη Γκαμπάλα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παναθηναϊκός: Χωρίς Κουτρουμπή απέναντι στη Γκαμπάλα

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Ακόμα ένας πονοκέφαλος προκλήθηκε στον Μαρίνο Ουζουνίδη. Ο Έλληνας τεχνικός, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Γιώργο Κουτρουμπή, καθώς υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης σκωληκοειδίτιδας. Ο 25χρονος, δεν μπορεί να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό στο πρώτο ματς με την Γκαμπάλα για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League, ενώ άγνωστο είναι […]

κουτρου

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ακόμα ένας πονοκέφαλος προκλήθηκε στον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Ο Έλληνας τεχνικός, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Γιώργο Κουτρουμπή, καθώς υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης σκωληκοειδίτιδας.

Ο 25χρονος, δεν μπορεί να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό στο πρώτο ματς με την Γκαμπάλα για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League, ενώ άγνωστο είναι θα προλάβει να ταξιδέψει στο Μπακού για τον επαναληπτικό.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Ο Γιώργος Κουτρουμπής αισθάνθηκε ενοχλήσεις το βράδυ της Παρασκευής μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης και μεταφέρθηκε στο «Υγεία» για εξετάσεις, όπου διαπιστώθηκε οξεία σκωληκοειδίτιδα. Το πρωί του Σαββάτου έγινε λαπαρασκοπική σκωληκοειδεκτομή από την ομάδα του αναπληρωτή διευθυντή της Δ’ χειρουργικής κλινικής κ. Γιώργου Σταυρόπουλου.

Ο παίκτης θα πάρει εξιτήριο την Κυρική 23 Ιουλίου και η αποχή του από τις προπονήσεις υπολογίζεται στη μία εβδομάδα, εφόσον δεν υπάρξουν επιπλοκές. Ταχεία ανάρρωση Γιώργο!»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις