Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Η φωτογραφία της Αλίκης που προκάλεσε την οργή του αδερφού της (pics-vid)
LIFESTYLE

Η φωτογραφία της Αλίκης που προκάλεσε την οργή του αδερφού της (pics-vid)

Είκοσι ένα χρόνια συμπληρώνονται σε λίγες ημέρες από τον θάνατο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και το Down Town δημοσίευσε αισθησιακές φωτογραφίες που ήρθαν για πρώτη φορά στο φως. Η Αλίκη, που έφυγε στις 23 Ιουλίου του 1996, νικημένη από τον καρκίνο είχε πει χαρακτηριστικά:«Προσωπικά, πιστεύω ότι η δική μου σφραγίδα από τον 20ό αιώνα θα περάσει […]

aliki-vougiouklaki-500

Είκοσι ένα χρόνια συμπληρώνονται σε λίγες ημέρες από τον θάνατο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και το Down Town δημοσίευσε αισθησιακές φωτογραφίες που ήρθαν για πρώτη φορά στο φως.

Η Αλίκη, που έφυγε στις 23 Ιουλίου του 1996, νικημένη από τον καρκίνο είχε πει χαρακτηριστικά:«Προσωπικά, πιστεύω ότι η δική μου σφραγίδα από τον 20ό αιώνα θα περάσει και στον 21ο».
Σε ηλικία 45 ετών φωτογραφήθηκε πιο σέξι από ποτέ και το περιοδικό υποστηρίζει πως οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν για πρώτη φορά.
Ωστόσο, μία φωτογραφία προκάλεσε το ξέσπασμα του αδερφού της Τάκη Βουγιουκλάκη.

Ήταν το 1975, όταν η Βουγιουκλάκη μπαίνοντας στο εξοχικό σπίτι στο Θεολόγο, το βρήκε εντελώς άδειο καθώς ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ για να την «εκδικηθεί» μετά το διαζύγιό τους, είχε πάρει τα πάντα.

maxresdefault (9)

Στο αφιέρωμα του περιοδικού αναφέρεται: «Ο Θεολόγος ήταν το καταφύγιο της. Εκεί όπου δεν θυσίαζε με τίποτα τη γαλήνη της. Θα γίνει όμως το μέρος που θα τραβηχτούν από τον Κλεισθένη και οι μοναδικές της φωτογραφίες που την απεικονίζουν να κλαίει, σε πλήρη σύγχυση και ακυβερνησία. Το Πάσχα του 1975 η Αλίκη μόλις είχε χωρίσει από τον Παπαμιχαήλ και οι σχέσεις τους ήταν σε τεντωμένο σχοινί. Την άνοιξη εκείνης της χρονιάς κανόνισε με τον φίλο της και φωτογράφο Κλεισθένη να κάνει μία  φωτογράφιση στο εξοχικό της στον  Θεολόγο για περιοδικό της εποχής. Μπαίνοντας στο σπίτι, έκπληκτη ανακάλυψε ότι έλειπαν όλα τα έπιπλα και τα προσωπικά της αντικείμενα. Το μόνο που είχε απομείνει ήταν δύο καρέκλες κήπου και το τηλέφωνο».

20272045_10155372569380943_127212125_n

Άλλη μία φωτογραφία από το περιστατικό που περιγράφεται στο περιοδικό, είχε δημοσιευτεί πριν λίγα χρόνια από το Joy. Σε εκείνη, η Αλίκη φαίνεται να ξεσπά σε κλάματα, στο τηλέφωνο.

aliki31
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις