Η πρώην του Βασάλου: “Έφυγα κι από τον πατέρα του. Μου είπε πως το αίμα νερό δεν γίνεται” (vid)

LIFESTYLE

Η πρώην του Βασάλου: “Έφυγα κι από τον πατέρα του. Μου είπε πως το αίμα νερό δεν γίνεται” (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Για ακόμα μία φορά η Βασιλική Αγιαννοπούλου, γνωστή ως η πρώην του Κωνσταντίνου Βασάλου, μίλησε για τον τρόπο που της φέρθηκε ο personal trainer, με σκληρές μάλιστα εκφράσεις. Η αθλήτρια του bodybuilding πόζαρε στον φακό του «You Weekly» και ξεκαθάρισε τα πράγματα. Η Κύπρια αθλήτρια του bodybuilding, Μαρί Ρόουζ Ταρκμανιάν, διεκδικούσε επίσης, τον τίτλο της […]

18.07.2017 | 14:31

Για ακόμα μία φορά η Βασιλική Αγιαννοπούλου, γνωστή ως η πρώην του Κωνσταντίνου Βασάλου, μίλησε για τον τρόπο που της φέρθηκε ο personal trainer, με σκληρές μάλιστα εκφράσεις.

Η αθλήτρια του bodybuilding πόζαρε στον φακό του «You Weekly» και ξεκαθάρισε τα πράγματα.
Η Κύπρια αθλήτρια του bodybuilding, Μαρί Ρόουζ Ταρκμανιάν, διεκδικούσε επίσης, τον τίτλο της επίσημης συντρόφου του Βασάλου και ήταν εκείνη που του είχε στείλει ένα τρυφερό μήνυμα, μέσω video, σε έπαθλο επικοινωνίας.

Έπειτα από πέντε μήνες αναμονής, ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποχώρησε από το παιχνίδι και δήλωσε ότι είναι μόνος του. Η Βασιλική Αγιαννοπούλου άφησε να εννοηθεί ότι ο Βασάλος τη χώρισε μέσα από την τηλεόραση. Μάλιστα, αποχώρησε από την ομάδα του πατέρα του Βασάλου και προπονητή της, για λόγους ευθιξίας.

Στις πρώτες της δηλώσεις on camera, η Βασιλική Αγιαννοπούλου, τονίζει: «Το άδικο πάντα αποκαλύπτεται! Δεν έχω να πω κάτι, εκτός από ότι η ασέβεια είναι σκληρό πράγμα κι εμένα δεν με σεβάστηκε!…Με ενόχλησε ο τρόπος που χωρίσαμε! Δεν είχαμε κάνει κανένα συμβόλαιο ότι θα είμαστε για πάντα μαζί, ο καθένας κάνει τις επιλογές του! Αν το είχε χειριστεί διαφορετικά, τίποτα από όλα έγιναν, από τη δική μου την πλευρά ,δεν θα είχε γίνει!».

Και πρόσθεσε στο «You Weekly»: «Δεν υπάρχει για εμένα. Τον σιχάθηκα! Είναι πολύ σκληρό όταν το διαπίστωσα για έναν άνθρωπο που τον είχα τόσο ψηλά στα μάτια μου και πλέον έχει πέσει πολύ χαμηλά!».

Exit mobile version