Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Λουκέτο σε πασίγνωστο νυχτερινό κέντρο: “Βασιλεύει” η φοροδιαφυγή παρά τους ελέγχους!
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Λουκέτο σε πασίγνωστο νυχτερινό κέντρο: “Βασιλεύει” η φοροδιαφυγή παρά τους ελέγχους!

  Στο πόδι βρίσκονται οι ελεγκτές της  Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, μιας και την καλοκαιρινή περίοδο η φοροδιαφυγή ξεφεύγει από κάθε όριο. Οι επιχειρήσεις κλείνουν η μία μετά την άλλη, αφού παρά την απειλή του λουκέτου πολλοί είναι αυτοί που δεν βάζουν μυαλό. Υποδυόμενοι τους πελάτες, οι ελεγκτές, μπαίνουν στα καταστήματα και ελέγχουν αν οι ιδιοκτήτες τους […]

 

Kiamos panos patra_0

Στο πόδι βρίσκονται οι ελεγκτές της  Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, μιας και την καλοκαιρινή περίοδο η φοροδιαφυγή ξεφεύγει από κάθε όριο.

Οι επιχειρήσεις κλείνουν η μία μετά την άλλη, αφού παρά την απειλή του λουκέτου πολλοί είναι αυτοί που δεν βάζουν μυαλό.

Υποδυόμενοι τους πελάτες, οι ελεγκτές, μπαίνουν στα καταστήματα και ελέγχουν αν οι ιδιοκτήτες τους τηρούν το γράμμα του νόμου.

Σε περίπτωση πάντως που διαπιστωθεί παράβαση, μπαίνει λουκέτο για 48 ώρες, όπως ακριβώς συνέβη και με το μαγαζί στη Ζάκυνθο, στο οποίο είχε προγραμματισμένη εμφάνιση ο Πάνος Κιάμος.

Το κέντρο έκλεισε για δυο ημέρες, καθώς δεν είχε κόψει 27 αποδείξεις, που έφταναν σε σύνολο τις3.500 ευρώ. Ο έλεγχος έγινε στις 05:00 τα ξημερώματα.

Εκτός του νυχτερινού μαγαζί όπου εμφανιζόταν ο Πάνος Κιάμος, λουκέτα μπήκαν στη Ζάκυνθο και σε άλλα δυο μαγαζιά.

Πρόκειται για ένα εστιατόριο στον Λαγανά, το οποίο δεν είχε κόψει 16 αποδείξεις, και ένα άλλο εστιατόριο στον Πλάνο, που δεν είχε κόψει 22 αποδείξεις.

Στη Σαντορίνη, οι ελεγκτές σφράγισαν 1 κέντρο αισθητικής και 1 κατάστημα με σουβενίρ δίπλα στο τελεφερίκ.

Στην Ύδρα, λουκέτο μπήκε σε 1 μπαρ που δεν είχε κόψει 15 αποδείξεις ενώ και στη Μύκονο έκλεισε ένα μπαρ.

Στο Μοσχάτο, σφραγίστηκε 1 ψητοπωλείο που δεν είχε κόψει 29 αποδείξεις και στο Καλαμάκι, μια επιχείρηση ενοικίασης ομπρελών δεν είχε κόψει 23 αποδείξεις.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις