Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Τραγωδία στο Γαλάτσι: Ο άτυχος ντελιβεράς είχε ανοίξει μόλις το δικό του μαγαζί…
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραγωδία στο Γαλάτσι: Ο άτυχος ντελιβεράς είχε ανοίξει μόλις το δικό του μαγαζί…

Δεν πρόλαβε να χαρεί το μαγαζί που μόλις είχε ανοίξει ο Γιάννης, αφού γυρνώντας από παραγγελία που μόλις είχε παραδώσει, άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο. Ο 23χρονος ντελιβεράς, παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που πέρασε στο αντίθετο ρεύμα για να μπει σε πάρκινγκ, σε ένα δρόμο μάλιστα που ήξερε με κάθε λεπτομέρεια, αφού διέσχιζε καθημερινά. […]

ImageHandler (3)

Δεν πρόλαβε να χαρεί το μαγαζί που μόλις είχε ανοίξει ο Γιάννης, αφού γυρνώντας από παραγγελία που μόλις είχε παραδώσει, άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Ο 23χρονος ντελιβεράς, παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που πέρασε στο αντίθετο ρεύμα για να μπει σε πάρκινγκ, σε ένα δρόμο μάλιστα που ήξερε με κάθε λεπτομέρεια, αφού διέσχιζε καθημερινά.

Στην οδό Παπαφλέσσα, στον αριθμό 58, και ενώ ο νεαρός κατευθυνόταν προς το μαγαζί το απόγευμα Δευτέρας ένα αυτοκίνητο από το άλλο ρεύμα πέρασε τη διαχωριστική γραμμή θέλοντας να στρίψει και να μπει σε πάρκινγκ πολυκατοικίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με μαρτυρίες, το αυτοκίνητο είχε κατεύθυνση από την οδό Αγίας Ειρήνης προς τη Χριστιανουπόλεως και στην προσπάθειά του να στρίψει αριστερά για να εισέλθει σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας συγκρούστηκε πολύ άσχημα με το μηχανάκι.

Αυτόπτες μάρτυρες έτρεξαν να βοηθήσουν, ενώ οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν σε περίπου 15 λεπτά δεν κατάφεραν να τον σώσουν.

Ο Γιάννης πριν λίγο καιρό είχε ανοίξει μαγαζί fast food με την αδερφή του στην περιοχή των Κρητικών στο Γαλάτσι.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, δεν φορούσε κράνος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις