Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Η φρικτή αντίδραση στο δικαστήριο, της “μητέρας” που σκότωσε 4 παιδιά και σύζυγο (pics)
ΚΟΣΜΟΣ

Η φρικτή αντίδραση στο δικαστήριο, της “μητέρας” που σκότωσε 4 παιδιά και σύζυγο (pics)

  Δεν μπορεί να πιστέψει ο ανθρώπινος νους πως αυτή η γυναίκα δολοφόνησε τα τέσσερα από τα πέντε παιδιά της, καθώς και τον σύζυγο, ενώ και η αντίδραση της προκαλεί μούδιασμα. Το ειδεχθέστατο έγκλημα σημειώθηκε στην πολιτεία Georgia των ΗΠΑ και οι Αρχές λένε πως είναι από τις πιο δύσκολες υποθέσεις που έχουν αντιμετωπίσει. Η […]

 d39eacc405ec4dd7a1250889221c8c5e_XL

Δεν μπορεί να πιστέψει ο ανθρώπινος νους πως αυτή η γυναίκα δολοφόνησε τα τέσσερα από τα πέντε παιδιά της, καθώς και τον σύζυγο, ενώ και η αντίδραση της προκαλεί μούδιασμα.

Το ειδεχθέστατο έγκλημα σημειώθηκε στην πολιτεία Georgia των ΗΠΑ και οι Αρχές λένε πως είναι από τις πιο δύσκολες υποθέσεις που έχουν αντιμετωπίσει.

Η Isabel Martinez ειδοποίησε μόνη της την αστυνομία, αναφέροντας στο τηλεφώνημα της πως σκότωσε τα τέσσερα παιδιά της και τον άνδρα της.

Μόνη επιζήσασα της τραγωδίας είναι η 9χρονη κόρη του ζευγαριού την οποία η μητέρα της τραυμάτισε μόνο.

0987177

Μια μέρα αργότερα, όταν εμφανίστηκε στην πρώτη ακρόαση στο δικαστήριο, η 33χρονη, έκανε το σήμα του «μπράβο» με σηκωμένους τους αντίχειρές της και μίλησε στους φωτογράφους με ένα χαμόγελο ως τα αυτιά.

Όταν ο δικαστής της περιφέρειας Gwinnett, Michael Thorpe, διάβασε τις κατηγορίες που αντιμετώπιζε η Isabel, τον έδειξε με το δάχτυλό της και του είπε «όχι». Μάλιστα είπε πως δεν χρειάζεται καν υπεράσπιση, συμπληρώνοντας πως οι δικηγόροι της είναι «οι άνθρωποι και η πίστη της».

npl

Μια σελίδα στο GoFundMe δημιουργήθηκε μετά την δολοφονία για να συγκεντρωθούν χρήματα για τη θεραπεία που χρειάζεται η μικρή κόρη της Diana καθώς και τα έξοδα κηδείας για τα πέντε θύματα. Μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί 26.000 δολάρια.

170707104337-02-isabel-martinez-first-court-appearance-exlarge-169

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις