Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor: Ολοκληρώθηκε το πιο επιτυχημένο ριάλιτι της εποχής- Μεγάλος νικητής ο Ντάνος! (vid)
LIFESTYLE

Survivor: Ολοκληρώθηκε το πιο επιτυχημένο ριάλιτι της εποχής- Μεγάλος νικητής ο Ντάνος! (vid)

Ο μεγάλος τελικός του Survivor ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης. Ένα ταξίδι γεμάτο δυσκολίες έφτασε στο τέλος και ο μεγάλος νικητής του παιχνιδιού είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος! Ο Ντάνος και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης ήταν τα πρόσωπα, πάνω στα οποία ήταν όλα τα βλέμματα στραμμένα. Οι δύο παίκτες κατάφεραν να επιβιώσουν στο Survivor και […]

telikos-682x384-1499294746 (1)

Ο μεγάλος τελικός του Survivor ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης.

Ένα ταξίδι γεμάτο δυσκολίες έφτασε στο τέλος και ο μεγάλος νικητής του παιχνιδιού είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος!

Ο Ντάνος και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης ήταν τα πρόσωπα, πάνω στα οποία ήταν όλα τα βλέμματα στραμμένα. Οι δύο παίκτες κατάφεραν να επιβιώσουν στο Survivor και έφτασαν στον μεγάλο τελικό.

Ωστόσο, το φαβορί επικράτησε και οι προβλέψεις για μεγάλη νίκη του Γιώργου Αγγελόπουλου στο φετινό Survivor επιβεβαιώθηκαν!

agelopoulos-telikos-slide-1499294772

Αυτός ήταν άλλωστε ο μεγάλος πρωταγωνιστής τόσο στα αγωνίσματα, όσο και στην καθημερινότητα των παικτών στην παραλία του Αγίου Δομίνικου επί 5 μήνες…

Όλοι οι παίκτες του Survivor, ανέβηκαν στην σκηνή, σήκωσαν ψηλά τον Ντάνο και φώναξαν όλοι μαζί: «Survivors».

Με αυτά τα στιγμιότυπα ο Σάκης Τανιμανίδης αποχαιρέτησε θεατές και τηλεθεατές μετά από 5 μήνες και ανανέωσε το ραντεβού για την επόμενη χρονιά με το Survivor 2.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις