Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

14

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ολυμπιακός: «Κλείνει» και Καρσελά
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολυμπιακός: «Κλείνει» και Καρσελά

  -του Αντώνη Γεωργακόπουλου Μετά τον Εμάνουελ Εμενίκε, έτοιμος να φορέσει τα «ερυθρόλευκα» είναι και ο 28χρονος Μαροκινός μεσοεπιθετικός, Μεχντί Καρσελά. Μπορεί η Γρανάδα να ζητούσε 3 εκατομμύρια ευρώ από την ομάδα του Πειραιά, ωστόσο, οι άνθρωποι του συλλόγου μέσω των διαπραγματεύσεων κατάφεραν να ρίξουν την τιμή του στα 2 εκατομμύρια ευρώ. Το 25% των […]

mehdi

 

-του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Μετά τον Εμάνουελ Εμενίκε, έτοιμος να φορέσει τα «ερυθρόλευκα» είναι και ο 28χρονος Μαροκινός μεσοεπιθετικός, Μεχντί Καρσελά.

Μπορεί η Γρανάδα να ζητούσε 3 εκατομμύρια ευρώ από την ομάδα του Πειραιά, ωστόσο, οι άνθρωποι του συλλόγου μέσω των διαπραγματεύσεων κατάφεραν να ρίξουν την τιμή του στα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Το 25% των χρημάτων αυτών, θα μπει στα ταμεία της Μπενφίκα η οποία διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης.

Μόλις προκύψει η τελική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, ο Καρσελά θα ταξιδέψει στη χώρα μας ώστε να περάσει τα ιατρικά τεστ και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ο Μεχντί Καρσελά-Γκονζάλες, όπως είναι το πλήρες όνομά του, θα είναι το 6ο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, ύστερα απ’ τους Παπέ Αμπού Σισέ, Λεονάρντο Κούτρη, Σπύρο Ρισβάνη, Παναγιώτη Ταχτσίδη και Εμάνουελ Εμενίκε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις