Μπογδάνος: Μήνυση στο Μαξίμου- “Aυτή τη φορά το πήραν είδηση”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπογδάνος: Μήνυση στο Μαξίμου- “Aυτή τη φορά το πήραν είδηση”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Στο ραδιόφωνο του Aegean Voice μίλησε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, κληθείς να σχολιάσει τα όσα έγιναν με την απόλυση του- γεγονός που σίγουρα θορύβησε τον δημοσιογραφικό κόσμο. Ο δημοσιογράφος, που έφυγε τάχιστα από τον ΣΚΑΪ, μετά την δήλωση του για τα «πρώην συντρόφια» του πρωθυπουργού που επιτέθηκαν στον Λουκά Παπαδήμο, υποστηρίζει πως απολύθηκε κατόπιν απαίτησης του […]

06.07.2017 | 17:38

Στο ραδιόφωνο του Aegean Voice μίλησε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, κληθείς να σχολιάσει τα όσα έγιναν με την απόλυση του- γεγονός που σίγουρα θορύβησε τον δημοσιογραφικό κόσμο.

Ο δημοσιογράφος, που έφυγε τάχιστα από τον ΣΚΑΪ, μετά την δήλωση του για τα «πρώην συντρόφια» του πρωθυπουργού που επιτέθηκαν στον Λουκά Παπαδήμο, υποστηρίζει πως απολύθηκε κατόπιν απαίτησης του γραφείου τύπου του Πρωθυπουργού.

Δήλωσε ότι μπορεί να στοιχειοθετήσει την φράση «Για πρώην συνεργάτες του Πρωθυπουργού» από δημοσιεύματα εφημερίδων αλλά και από μια ιστορική ανασκόπηση της νεότερης ιστορίας της Ελλάδας.

“Το κρίμα στην όλη περίπτωση είναι ότι έκανα μια αναφορά την οποία έχω ξανακάνει στο παρελθόν, δεν την είχαν πάρει είδηση και όλος αυτός ο χαμός έγινε επειδή αυτή τη φορά την πήρε είδηση το Μαξίμου. Και πλέον στη χώρα μας έχουμε ένα Μέγαρο Μαξίμου, το οποίο όταν δεν χαίρεται με αυτά τα οποία ακούει ή όταν προβληματίζεται ή όταν ντρέπεται ή όταν ζορίζεται με αυτά που λέγονται, δεν περιορίζεται καν στο να βγάζει ανακοίνωση, να στοχοποιεί, να κινητοποιεί τον μηχανισμό των τρολ”, είπε μεταξύ άλλων στην εκπομπή “Σημεία & Τέρατα”.

Επίσης είπε ότι θα καταθέσει μήνυση εναντίον του συντάκτη της ανακοίνωσης του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού αφού αυτή προσβάλει το ήθος του.

Από την άλλη, ο κ. Μπογδάνος αισθάνεται τυχερός καθώς η κίνηση του να μην δεχτεί την απαίτηση του καναλιού να εμφανιστεί στην εκπομπή χωρίς να αναφερθεί στο συμβάν, τον ηρωοποίησε στα μάτια των Ελλήνων.

Πλέον, θα ξεκουραστεί στη Νάξο.

 

Exit mobile version