Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ο ισχυρός καύσωνας του κόστισε τη ζωή
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ισχυρός καύσωνας του κόστισε τη ζωή

Ο ισχυρός καύσωνας στην Κρήτη, στοίχισε τη ζωή σε έναν ηλικιωμένο από την περιοχή της Μεσσαράς, που κατέληξε μετά τη μεταφορά του στο Κέντρο Υγείας Μοιρών. Τα τελευταία εικοσιτετράωρα οι υψηλές θερμοκρασίες στο νησί ξεπέρασαν κάθε όριο, γεγονός που αποτυπώνεται από τις δεκάδες κλήσεις που δέχθηκε το ΕΚΑΒ εξαιτίας φαινομένων θερμοπληξίας. Ο άτυχος ηλικιωμένος δεν […]

ekabn

Ο ισχυρός καύσωνας στην Κρήτη, στοίχισε τη ζωή σε έναν ηλικιωμένο από την περιοχή της Μεσσαράς, που κατέληξε μετά τη μεταφορά του στο Κέντρο Υγείας Μοιρών.

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα οι υψηλές θερμοκρασίες στο νησί ξεπέρασαν κάθε όριο, γεγονός που αποτυπώνεται από τις δεκάδες κλήσεις που δέχθηκε το ΕΚΑΒ εξαιτίας φαινομένων θερμοπληξίας.

Ο άτυχος ηλικιωμένος δεν αισθανόταν καλά και μεταφέρθηκε εσπευσμένα από την περιοχή της Μεσσαράς στο Κέντρο Υγείας όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Ένας 40χρονος ιερομόναχος, νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο νοσοκομείο εξαιτίας του καύσωνα.

Συνολικά στην Κρήτη, το ΕΚΑΒ κλήθηκε να προσφέρει βοήθεια σε 27 περιστατικά θερμοπληξίας, 5 την Παρασκευή, 8 το Σάββατο και 14 την Κυριακή, κάποια από τα οποία χρειάστηκαν νοσηλεία στη ΜΕΘ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις