Σοκαριστικό τροχαίο στον Άλιμο- Νεκρός o 32χρονος (photos- video)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκαριστικό τροχαίο στον Άλιμο- Νεκρός o 32χρονος (photos- video)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Ένας 32χρονος έχασε τη ζωή του σε σοκαριστικό τροχαίο που σημειώθηκε στον ανισόπεδο κόμβο της λεωφόρου Αλίμου. Αυτοκίνητο συγκρούστηκε άγρια με μηχανή με αποτέλεσμα η τελευταία να διαλυθεί τελείως, όπως δείχνουν οι φωτογραφίες. Ο οδηγός, ο οποίος φορούσε κράνος τραυματίστηκε βαριά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου κατέληξε ύστερα από δύο ώρες. Μέχρι να […]

01.07.2017 | 12:44

Ένας 32χρονος έχασε τη ζωή του σε σοκαριστικό τροχαίο που σημειώθηκε στον ανισόπεδο κόμβο της λεωφόρου Αλίμου. Αυτοκίνητο συγκρούστηκε άγρια με μηχανή με αποτέλεσμα η τελευταία να διαλυθεί τελείως, όπως δείχνουν οι φωτογραφίες.

Ο οδηγός, ο οποίος φορούσε κράνος τραυματίστηκε βαριά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου κατέληξε ύστερα από δύο ώρες.

Μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο του προσέφερε τις πρώτες βοήθειες η νοσηλεύτρια της οργανωμένης παραλίας «Ακτή του Ήλιου» που βρίσκεται δίπλα.

Το τροχαίο έγινε όταν η οδηγός του αυτοκινήτου, που κατευθυνόταν προς την Ποσειδώνος, έχασε τον έλεγχο βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε πάνω στη μοτοσυκλέτα.

Προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του θανατηφόρου τροχαίου, διενεργεί το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής.

Exit mobile version