Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Εικόνες ντροπής στον “Ευαγγελισμό”: Με… ανεμιστήρα τη βγάζουν οι χειρουργημένοι! (video)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εικόνες ντροπής στον “Ευαγγελισμό”: Με… ανεμιστήρα τη βγάζουν οι χειρουργημένοι! (video)

Η άθλια κατάσταση στα δημόσια νοσοκομεία είναι γνωστή και οι εικόνες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα αποτυπώνουν το γεγονός. Μέρες καύσωνα και στον «Ευαγγελισμό» οι ασθενείς υποφέρουν. Αυτό που σοκάρει είναι πως ο κλιματισμός δεν λειτουργεί και οι χειρουργημένοι δροσίζονται με ανεμιστήρες! Οι ασθενείς και οι συνοδοί τους διαμαρτύρονται για τις συνθήκες που επικρατούν μέσα […]

ImageHandler (50)

Η άθλια κατάσταση στα δημόσια νοσοκομεία είναι γνωστή και οι εικόνες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα αποτυπώνουν το γεγονός.

Μέρες καύσωνα και στον «Ευαγγελισμό» οι ασθενείς υποφέρουν.

Αυτό που σοκάρει είναι πως ο κλιματισμός δεν λειτουργεί και οι χειρουργημένοι δροσίζονται με ανεμιστήρες!

Οι ασθενείς και οι συνοδοί τους διαμαρτύρονται για τις συνθήκες που επικρατούν μέσα στο νοσοκομείο.

«Αυτό που συμβαίνει εδώ μέσα δεν γίνεται άλλου, ο κλιματισμός αντί λειτουργεί, υπολειτουργεί… όλοι οι άνθρωποι αυτοί εδώ είναι χειρουργημένοι και δεν δουλεύει ο κλιματισμός, υποφέρουμε» λέει η κ. Καλλιόπη της οποίας η μητέρα πρόσφατα χειρουργήθηκε, μιλώντας στο protothema.

«Παιδάκι μου τον ανεμιστήρα μας τον έφερε αυτός που μου έβαλε τον ορό, είμαι χειρουργημένη και δεν αντέχω την ζέστη αυτή… δεν ξέρω τι γίνεται και δεν δουλεύει ο κλιματισμός πάντως ειδοποιήσαμε την διοίκηση και μας έφεραν τον ανεμιστήρα» είπε η κυρία Γεωργία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις