Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Φρίκη: Λαϊκό δικαστήριο καταδίκασε και εκτέλεσε εμπόρους ναρκωτικών, μπροστά σε χιλιάδες θεατές (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φρίκη: Λαϊκό δικαστήριο καταδίκασε και εκτέλεσε εμπόρους ναρκωτικών, μπροστά σε χιλιάδες θεατές (vid)

Απόλυτα τραγική και βάρβαρη διαδικασία χαρακτήρισε η Διεθνής Αμνηστία την «τιμωρία» των οκτώ εμπόρων ναρκωτικών στην Κίνα. Στην πόλη Σανουέι της ανατολικής επαρχίας Γκουαντόνγκ, στήθηκε λαϊκό δικαστήριο μπροστά σε 10.000 άτομα που παρακολουθούσαν, για 18 άτομα που κατηγορούνταν για εμπόριο ναρκωτικών. Από τους 18, καταδικάστηκαν σε θάνατο οι 13, ενώ το δικαστήριο αποφάσισε, οι 8 […]

2017-41

Απόλυτα τραγική και βάρβαρη διαδικασία χαρακτήρισε η Διεθνής Αμνηστία την «τιμωρία» των οκτώ εμπόρων ναρκωτικών στην Κίνα.

Στην πόλη Σανουέι της ανατολικής επαρχίας Γκουαντόνγκ, στήθηκε λαϊκό δικαστήριο μπροστά σε 10.000 άτομα που παρακολουθούσαν, για 18 άτομα που κατηγορούνταν για εμπόριο ναρκωτικών.

Από τους 18, καταδικάστηκαν σε θάνατο οι 13, ενώ το δικαστήριο αποφάσισε, οι 8 από να εκτελεστούν άμεσα μπροστά στους χιλιάδες «θεατές».

Αυτή δεν ήταν η πρώτη «λαϊκή» δίκη που διεξήχθη στην περιοχή καθώς το 2015 κάτι ανάλογο είχε συμβεί με άλλους 38 κατηγορούμενους για το ίδιο αδίκημα.

Στη περιοχή παρασκευάζεται το ένα τρίτο της ποσότητας μεθαμφεταμίνης που καταναλώνεται στην Κίνα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις