Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

14

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Νανά Καραγιάννη: Ποιο ήταν το γλυκό κορίτσι με τα “σκοτεινά” μάτια (pics-vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Νανά Καραγιάννη: Ποιο ήταν το γλυκό κορίτσι με τα “σκοτεινά” μάτια (pics-vid)

  Αυτό το χαμόγελο, η φωνή της που δεν σταματούσε με τίποτα κι όμως ήθελες να την ακούς, έσβησε για πάντα. Η Νανά Καραγιάννη παραδόθηκε στην ασθένεια αφού μετά τις μικρές προσπάθειες που κατέβαλε, δεν μπόρεσε να ξεφύγει. Η ύπουλη νευρική ανορεξία τη χτύπησε για τα καλά και η εξάντληση της φαινόταν, όσο κι αν […]

 

NANAKARAGIANNI1-620x330

Αυτό το χαμόγελο, η φωνή της που δεν σταματούσε με τίποτα κι όμως ήθελες να την ακούς, έσβησε για πάντα.

Η Νανά Καραγιάννη παραδόθηκε στην ασθένεια αφού μετά τις μικρές προσπάθειες που κατέβαλε, δεν μπόρεσε να ξεφύγει. Η ύπουλη νευρική ανορεξία τη χτύπησε για τα καλά και η εξάντληση της φαινόταν, όσο κι αν πάλευε να την κρύψει.

Αν και δεν ήταν από τα κορίτσια που μιλούσαν πολύ για τα παιδικά τους χρόνια, όλοι θυμούνται να λέει πως η μητέρα της την μάλωνε όταν έπαιρνε κάποια κιλά, σε ένα σπίτι που δεν ήταν γεμάτο από ευτυχία.

«Ξεκίνησα να περιορίζω τις ποσότητες του φαγητού που έτρωγα. Πάντα είχα εμμονή με τα κιλά μου και με τα κιλά όλου του κόσμου. Το έψαχνα με τις θερμίδες, τι παχαίνει και όλα αυτά. Στην αρχή έτρωγα γλυκό μια φορά την εβδομάδα, μετά μισό, μετά το μετάνιωνα αλλά όλα αυτά γυναικεία, χαριτωμένα. Από την εφηβεία είχα αρχίσει να αγχώνομαι. Ναι και η μαμά μου αγχωνόταν. Όταν ήμουν στο δημοτικό χώρισαν οι γονείς μου. Ναι, πάντα είχα άγχος αν με αγαπάνε. Δεν ήθελα να απογοητεύσω τους δικούς μου. Μου άρεσε που όταν ήμουν στο νοσοκομείο ασχολούνταν όλοι μαζί μου, που όλοι ενδιαφέρονταν για μένα» είχε πει στην εκπομπή της Τατιάνας.

nana1111_h_630_450

Όνειρο της να γίνει νοσηλεύτρια, όμως τα λίγα κιλά που ούτως ή άλλως φρόντιζε να έχει, την οδήγησαν στο μόντελινγκ στα 15 της, χωρίς να είναι κάτι που κόπιαζε να ακολουθήσει επαγγελματικά. Η Νανά, είχε πει πως είναι 18 ετών και σε συνδυασμό με την ομορφιά και τη γλύκα της, ήταν ό.τι πρέπει για τον χώρο.

Ο Δημήτρης Παπανώτας, ο άνθρωπος που την έβαλε στην τηλεόραση, την γνώρισε σε ένα κάστινγκ και σχεδόν αμέσως την πήρε μαζί του.
Για πέντε χρόνια έκαναν μαζί την εκπομπή «Μύθοι και αλήθειες». Αργότερα, γνώρισε τον Νίκο Μαστοράκη του Ant1 που της έδωσε κάποιους ρόλους σε σίριαλ του καναλιού.

nana_karagianni

Στα 20 γνώρισε τον Γιώργο και τον αγάπησε παράφορα. Παντρεύονται, με κουμπάρο τον Παπανώτα, που στεκόταν λαμπάδα δίπλα της όλα της τα χρόνια. Η νευρική ανορεξία υπάρχει, όμως δεν «φαίνεται» τόσο ώστε να ταρακουνήσει.

82968

Ο Δημήτρης Παπανώτας ήταν αυτός που της «έβαλε χέρι» μια μέρα που έπιναν καφέ στα Μελίσσια, καθώς η Νανά είχε αδυνατίσει επικίνδυνα.

Τότε η παρουσιάστρια εργαζόταν στο STAR μαζί με την Χριστίνα Λαμπίρη, είχε χωρίσει με τον Γιώργο και ήταν πάλι ερωτευμένη. Η ίδια αρνείται πως έχει κάτι και αρχίζει να γίνεται αντιδραστική. Η σχέση της με τον κουμπάρο της τελειώνει, όταν εκείνος επέμενε πως η Νανά κινδυνεύει.

Λίγους μήνες μετά παντρεύεται στο Δημαρχείο του Αμαρουσίου, τον Γιάννη Κωτσόπουλο, ένα νεαρό παιδί που εργαζόταν ως delivery boy σε πιτσαρία. Μάρτυρες ήταν η Χριστίνα Λαμπίρη και ο Θοδωρής Ρακιντζής.

NANA4

Κάθε μέρα όμως, η Νανά αδυνάτιζε όλο και περισσότερο και τα μέσα άρχισαν να ασχολούνται πολύ με την κατάσταση της. Τα social media ήταν το καταφύγιο της, ασχολείτο πολύ και οι αναρτήσεις της από ταβέρνες και εστιατόρια διαδέχονταν η μία την άλλη.

Ήθελε να κάνει τους πάντες να πιστέψουν ότι έτρωγε και όπως λένε αυτοί που τη γνώρισαν πολύ καλά, έτρωγε αλλά δεν κράταγε την τροφή μέσα της.

Ο δεύτερος γάμος τελειώνει, όμως ούτε και ο τρίτος αντέχει.

nanakaragiannh-1-1498578370

Ανέβαζε συνέχεια φωτογραφίες της με την αποστεωμένη εικόνα της στη σελίδα της στο facebook. Στο μεταξύ είχε αποκτήσει ακόμη έναν εθισμό: το σολάριουμ.

Όπως είχε πει η ίδια, πήγαινε στο κέντρο σολάριουμ που είχε μια φίλη της τουλάχιστον δυο με τρείς φορές την εβδομάδα. Η εικόνα της αρρώστιας γινόταν πιο έντονη αλλά η Νανά δεν το έβλεπε.

nanakaragianni

Το πρώτο νοσοκομείο, οι ειδικοί, η θεραπεία και η εσπευσμένη είσοδος στην εντατική πέρυσι έδειχναν πως τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά.

Όμως οι συνεχείς αναρτήσεις και οι εμφανίσεις της στο γυαλί, έδειχναν πως η Νανά το παλεύει, δεν έχει χάσει το πάθος της και θέλει να ζήσει.

Δυστυχώς, δεν τα κατάφερε…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις